HAR IKKE GLEMT: Coleen Rooney åpner opp om ektemannen Wayne Ronneys skandale for første gang. Foto: NTB Scanpix
HAR IKKE GLEMT: Coleen Rooney åpner opp om ektemannen Wayne Ronneys skandale for første gang. Foto: NTB ScanpixVis mer

Coleen og Wayne Rooney:

Åpner opp om ektemannens skandale for første gang

- Noen synes sikkert at jeg er dum fordi jeg fortsatt står i ekteskapet mitt.

(Dagbladet): I starten av september ble det kjent at den engelske fotballstjernaWayne Rooney (32) hadde blitt arrestert etter å ha fyllekjørt, angivelig i selskap av 29-årige Laura Simpson.

- Vi delte et kyss, en klem og hadde bare helt uskyldig moro sammen. Jeg er ikke en som ødelegger ekteskap, uttalte Simpson til Daily Mail den gang.

Etter den fuktige kvelden i nærheten av Cheshire, tilsto Rooney i midten av september promillekjøringa og ble fratatt lappen i to år.

I kjølvannet av skandalen valgte Waynes gravide kone, Coleen Rooney (31), å ta av seg gifteringen.

De par siste månedene har det vært mye skriverier i britiske tabloidaviser om ekteparet, men det er først nå Coleen har valgt å bryte tausheten om dramaet. Det gjør hun i et innlegg på Facebook.

Saken fortsetter under:

- Jeg er en sterk person

I Facebook-innlegget avslører 31-åringen at hun og ektemannen har tilbrakt tid hver for seg, og at hun ikke skal late som at ting ikke har skjedd.

- Noen har syntes veldig synd på meg, men vær så snill og ikke gjør det. Jeg setter pris på at dere bryr dere, men jeg er en sterk person. Jeg synes ikke synd på meg selv. Noen synes sikkert at jeg er dum fordi jeg fortsatt står i ekteskapet mitt. Jeg er ikke dum. Jeg kjenner meg selv best, og dette er noe jeg vil prøve å jobbe med, skriver Coleen Rooney.

Hun og Everton-spissen giftet seg i 2008, og sammen har de tre sønner på mellom ett og syv år. For tida går Coleen gravid med parets fjerde barn.

I Facebook-innlegget skriver den vordende firebarnsmora at hun har tatt på seg gifteringen igjen, og at hun er innstilt på at paret skal legeg problemene bak seg.

- Jeg elsker Wayne, det gjør jeg. Hvis jeg ikke gjorde det, ville jeg ikke forsøkt å få det til å fungere. Jeg vet at jeg kan få det fint alene, med bare meg og barna, men jeg vil ikke leve sånn. Jeg vil prøve å fortsette ekteskapet vårt og leve som en familie, skriver hun.

Hun legger også til at hun ikke har glemt hva som har skjedd, men at de har det så bra som de kan ha det på dette tidspunktet.

Opp- og nedturer i forholdet

Dette er for øvrig ikke første gang Wayne og Coleen Rooney opplever problemer i forholdet sitt.

Saken fortsetter under:

FOTBALLPROFF: Wayne Rooney blir stadig heiet på av kona og deres tre barn mens han spiller fotballkamp. Foto: Reuters
FOTBALLPROFF: Wayne Rooney blir stadig heiet på av kona og deres tre barn mens han spiller fotballkamp. Foto: Reuters Vis mer

I 2004, et par år etter at de to var blitt kjærester, innrømmet den unge fotballspilleren at han tidligere hadde besøkt prostituerte på et bordell.

Ifølge Rooney fant bordellbesøkene imidlertid sted før han møtte sin daværende forlovede, Coleen McLoughlin, som han nå altså er gift med.

Noen år seinere, i september 2010, slo flere britiske tabloidaviser opp historien til 21-årige Jennifer Thompson, som hevdet at Wayne Rooney hadde vært utro mot kona med henne.

Verken Wayne eller Coleen Rooney valgte å kommentere påstandene fra Thompson, men i et intervju med Daily Mail i 2015 uttalte Coleen følgende:

- Det er ingen hemmelighet. Vi har hatt våre opp- og nedturer, og det har vært tøffe tider, men vi har hatt så mange lykkelige stunder også, sa hun blant annet den gang.