«Sister Wives»:

Åpner opp om ekteskapstrøbbel

Kody Brown har på kort tid gått fra å ha fire koner til å bare ha én.

TRIPPELBRUDD: Christine, Meri, Robyn og Janelle Brown var tidligere søsterkoner alle fire. Nå snakker Kody ut om et av de tre bruddene. Foto: Puddle Monkey Prods/Kobal/REX /NTB
TRIPPELBRUDD: Christine, Meri, Robyn og Janelle Brown var tidligere søsterkoner alle fire. Nå snakker Kody ut om et av de tre bruddene. Foto: Puddle Monkey Prods/Kobal/REX /NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har vært en turbulent tid for Kody Brown (53) og resten av profilene fra TLC-serien «Sister Wives». I programmet har seerne fulgt livet til Kody og hans familie, bestående av én mann, fire koner og hele 18 barn.

I løpet av det siste året har det imidlertid vært en rekke skilsmisser, og både Christine Brown (50), Meri Brown (52) og Janelle Brown (53) har valgt å skille seg fra Kody og forlate det polygame ekteskapet. Nå er det bare Robyn Brown (44) som fortsatt er gift med mannen som en gang hadde fire koner.

Tidligere har kvinnene snakket ut om bruddet med Kody, men søndag første nyttårsdag ble det sluppet en ny episode av spesialprogrammet «Sister Wives One-on-One» og der er det han selv som åpner opp om de brutte ekteskapene. Det melder People.

KRISE: Alt er ikke som det skal med familien i «Sister Wives». Her er promoen for sesong 16. Video: TLC Vis mer

- Vanskelig fra begynnelsen

I episoden gir Kody ny innsikt i sitt tidligere ekteskap med Meri. Hun var hans første kone og de var gift i mer enn 30 år.

52-åringen har tidligere uttalt at ektemannen hadde valgt å ikke elske henne og heller ikke ønsket å ha et forhold til henne.

Selv påpeker 53-åringen at de giftet seg og inngikk et polygamt ekteskap i veldig ung alder og måtte etablere en familie uten å egentlig ha midler til å gjøre det.

- Jeg giftet meg med Meri og det var et vanskelig forhold helt fra begynnelsen.

Kody gikk også raskt inn i et forhold, og etter hvert ekteskap, med Janelle - som han omtaler som «en velsignelse». Han innrømmer imidlertid at det «vannet ut» det forholdet han hadde med Meri.

INNRØMMER: Marna Haugen innrømmer at hun er redd for menn, men at hun nå tester ut dating igjen etter bruddet. Bloggerne vises på TV 2 Play /TV 2 Livsstil. Video: TV 2 / Rød Løper. Reporter: Kine Falch. Vis mer

- Evig belastning

Realityprofilen forteller i episoden at det å dra flere folk inn i forholdet forverret situasjonen med Meri ytterligere.

- Det forverret situasjonen fordi vi dyttet bare flere mennesker inn i et problem.

Det å flytte Janelle inn i Meris hjem hjalp heller ikke.

- Jeg var i et etablert forhold med noen som jeg ikke engang kom overens med, og så tar jeg med noen andre og så eskalerer det. Og så henter vi inn Christine, og det så ut til å roe det fordi vi begynte å få barn og vi så ut til å ha dette mer enhetlige fokuset, men belastningen var evig.

LYMFØDEM: Mahogany lider av sykdommen Lymfødem, noe som har gjort datinglivet vanskelig. Video: Truly via Youtube / Rød Løper. Vis mer

Meri og Kody giftet seg i 1990. Tre år seinere giftet han seg med Janelle, og i 1994 med Christine. Robyn og Kody giftet seg i 2014, og de er de eneste som fortsatt er sammen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer