GAMLE FLAMMER: For 20 år siden hadde skuespiller-kollegaene Ryan Reynolds og Melissa Joan Hart en het flørt med hverandre. Foto: NTB scanpix 
GAMLE FLAMMER: For 20 år siden hadde skuespiller-kollegaene Ryan Reynolds og Melissa Joan Hart en het flørt med hverandre. Foto: NTB scanpix Vis mer

Melissa Joan Hart og Ryan Reynolds:

Åpner opp om hemmelig flørt: - Vi var betatt av hverandre

Melissa Joan Hart avslører at kun en ting hindret henne fra å bli kjæreste med Ryan Reynolds på 90-tallet

Siden 2012 har Ryan Reynolds (40) vært gift med skuespiller-kollega Blake Lively (29). Sammen har de også døtrene James (2) og Ines (6 mnd.)

Nå avslører TV-stjerna Melissa Joan Hart (40) at hun og Reynolds innledet en het flørt mens de spilte inn TV-filmen «Sabrina The Teenage Witch», da de begge var 19 år gamle.

SPILTE MOT HVERANDRE: Ryan Reynolds og Melissa Joan Hart spilte mot hverandre i TV-serien «Sabrina The Teenage Witch». Foto: NTB Scanpix/ABC
SPILTE MOT HVERANDRE: Ryan Reynolds og Melissa Joan Hart spilte mot hverandre i TV-serien «Sabrina The Teenage Witch». Foto: NTB Scanpix/ABC Vis mer

I 1996 spilte nemlig Reynolds «bad boy» i filmen som Harts rollefigur, Sabrina, falt for. Men selv om de to karakterene ikke endte opp sammen i filmen, så skjedde det ting mellom dem når kameraene var slått av.

- Vi var betatt av hverandre. Det var veldig søtt. Han var så søt og en skikkelig snill gutt, forteller Hart, ifølge Huffington Post.

Men det ble likevel aldri noe seriøst forhold mellom de to unge skuespillerne.

A little Halloween #fbf. #sabrinatheteenagewitch @jennaleighgreen #naterichert

Et innlegg delt av Melissa Joan Hart (@melissajoanhart)

- Jeg hadde kjæreste, svarer TV-stjerna på spørsmål om hvorfor de ikke ble sammen.

- Ryan ville nok ha vært en fantastisk kjæreste. Og det ble slutt med ham jeg var sammen med, så kanskje jeg skulle ha tatt sjansen på Ryan i stedet den gangen.

Dette er ikke første gang Melissa Joan Hart har åpnet seg om «Deadpool»-stjerna og deres fortid sammen.

LYKKELIG: I snart fem år har Reynolds vært gift med «Gossip Girl»-stjerna Blake Lively. Foto: NTB scanpix
LYKKELIG: I snart fem år har Reynolds vært gift med «Gossip Girl»-stjerna Blake Lively. Foto: NTB scanpix Vis mer

Fikk besøk i New York

I 2014 fortalte hun til programleder Guiliana Rancic at Reynolds kjøpte en Bulova-klokke til henne siste innspillingsdag.

Artikkelen fortsetter under annonsen

- Jeg kastet meg foran bilen hans og kysset ham, så fortsatte vi å kline resten av kvelden. Neste dag måtte jeg ringe kjæresten min å fortelle hva som hadde skjedd, avslørte hun den gang.

Videre delte Melissa også at Ryan hadde kommet til New York for å besøke henne.

- Jeg tror han ønsket noe mer, men jeg bestemte meg for å beholde kjæresten jeg allerede hadde.

Selv om ikke tobarnsfaren selv har uttalt seg om romansen, så har kona hans, Blake Lively, blitt informert om historien.

- Hun vet faktisk om det. Hun kontaktet meg via mail for å spørre om jeg kunne hjelpe henne å finne en bursdagspresang til Ryan, har Melissa tidligere fortalt til People.