«Emily in Paris»-Lucas Bravo:

Åpner opp om «kjekkas»-stempelet

Stjerna identifiserer seg ikke med stempelet fansen gir ham.

STJERNE: Franskmannen har spilt i flere filmer, men det var først i «Emily in Paris» at Lucas Bravo ble en internasjonal stjerne. Foto: JOHN MACDOUGALL/AFP/NTB
STJERNE: Franskmannen har spilt i flere filmer, men det var først i «Emily in Paris» at Lucas Bravo ble en internasjonal stjerne. Foto: JOHN MACDOUGALL/AFP/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Mange fans ble trolig glade for å kunne få et gjensyn med amerikaneren Emily Cooper i «Emily in Paris» da sesong 2 av serien kom på Netflix for ei uke siden.

Serien har allerede steget helt opp til andreplassen på Netflix i Norge.

Vi møter blant annet kokken Gabriel, Emilys sjarmerende nabo og forelskelse. Gabriel spilles av den franske skuespilleren Lucas Bravo (33), som for alvor slo gjennom internasjonalt i Netflix-suksessen.

Blir objektivert

Men det er ikke bare Emily, som spilles av Lily Collins (32), som har fått øynene opp for franskmannen. Nylig har 33-åringen åpnet opp om den mørkere siden av den plutselige berømmelsen.

I et intervju med The Times forteller skuespilleren at han er klar over at det var utseendet som førte til at han landet rollen som hjerteknuseren Gabriel. Nå føler stjerna at det er vanskelig å få andre roller enn den typiske «kjekkasen».

- Du kan være estetisk vakker, være smart eller ha dybde. Jeg fikk bare rollen som den dumme gymlæreren. Det er vanskelig å bryte ut av det omdømmet. Jeg klager ikke, selvfølgelig, men det er realiteten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer