Keith Urban:

Åpner opp om konas ulykke

Countrystjerna forklarer hvordan kona Nicole Kidman brakk ankelen sin.

BRUDD: Etter at det ble kjent at Hollywood-stjerna Nicole Kidman hadde brukket ankelen sin er det flere som har lurt på hvordan ulykken fant sted. Nå forklarer ektemannen Keith Urban hendelsesforløpet. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Etter at det ble kjent at Hollywood-stjerna Nicole Kidman hadde brukket ankelen sin er det flere som har lurt på hvordan ulykken fant sted. Nå forklarer ektemannen Keith Urban hendelsesforløpet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Forrige uke fanget Hollywood-stjerna Nicole Kidman (52) oppmerksomheten til fansen da hun ble observert med en skinne på beinet sitt under en konsert. Dette fikk raskt fansen til å undre om hva som hadde skjedd med 52-åringen.

Et bilde av Hollywood-stjerna tatt av en fan florerte på Twitter, hvor flere uttrykte sin bekymring over Kidmans bein.

Ektemannen og countrystjerna Keith Urban (52) avslørte seinere i et intervju at kona hadde brukket ankelen sin, men var sparsom med fakta om ulykken.

Var ute på løpetur

Det er først nå at Urban røper hvordan Kidman brakk ankelen. Det gjør han som gjest i det australske tv-programmet «The Project».

- For omtrent fem uker siden løp hun (Nicole Kidman, journ.anm.) rundt i nabolaget, som hun pleier å gjøre, men hun så ikke et hull i veien. Her vrikket hun ankelen sin og fikk et lite brudd i ankelen, forteller Urban, ifølge Entertainment Tonight

Videre forklarer countrystjerna at kona forsøker å håndtere situasjonen etter beste evne.

- Motet hennes har vært helt på topp, det må jeg bare si. Hun har taklet det på en bedre måte enn jeg hadde gjort, skryter Urban av kona.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer