Ørjan Burøe:

Åpner opp om Metoo-anklagene: - Var et ræva menneske

Ørjan Burøe tar bladet fra munnen.

LEGGER SEG FLAT: Komiker Ørjan Burøe snakker nå om varslene og anklagene mot ham. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
LEGGER SEG FLAT: Komiker Ørjan Burøe snakker nå om varslene og anklagene mot ham. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

De siste åra har det vært mye snakk om komiker Ørjan Burøe (44). Sigrid Bonde Tusvik (39) har blant annet anklaget ham for seksuell trakassering under et julebord for flere år siden. Flere andre har fulgt på, og sammenlagt har det kommet flere varsler om upassende oppførsel fra komikeren.

Stand Up Norge mottok flere varsler mot Burøe. Gjentatte ganger har norsk presse forsøkt å få ham i tale om disse anklagene, uten hell.

Nå har han valgt å legge seg helt flat. I en ny podkast forteller komikeren om hvorfor han gjorde som han gjorde, og hvordan alle anklagene gikk utover ekteskapet med Marna Haugen (38).

Legger seg flat

- Jeg var et ræva menneske før. Jeg hadde en lang periode i livet mitt der jeg var høy på meg selv. Folk fulgte meg i sosiale medier, og jeg mista meg selv oppi det her. Jeg ble en dårlig utgave av meg selv. Jeg har flørtet med jenter som ikke har vært min kjæreste. Jeg har vært veldig direkte med disse jentene. Og det er jo ikke bra, sier han i podkasten «Pompel og Pilt» - som han nylig har startet med Rune Haraldsen.

Burøe forteller blant annet konkret om det nå famøse julebordet, som tidligere har vært omtalt av Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne. Hun har tidligere, i egen podkast, fortalt følgende om hva som skal ha skjedd:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.