Penn Badgley:

Åpner opp om «runke»-scenene

Fikk spesiell tilbakemelding under innspilling.

SERIEMORDER: Penn Badgley spiller Joe Goldberg, en sjarmerende morder. Foto: Chris Pizzello/Invision/NTB
SERIEMORDER: Penn Badgley spiller Joe Goldberg, en sjarmerende morder. Foto: Chris Pizzello/Invision/NTB Vis mer
Publisert

Skuespiller Penn Badgley (35) ble et kjent fjes for verden som Dan Humphrey i «Gossip Girl», som rullet over skjermene fra 2007 til 2012.

Nå, ti år etter, er det trolig thrillerserien «You» flest kjenner ham fra.

Der spiller han hovedrollen Joe Goldberg, en sjarmerende, men intens seriemorder som forfølger kvinnene han er interessert i.

I tillegg til blodige mord, ser vi også en rekke pikante sex- og masturberingsscener. Nå åpner Badgley opp om utfordringene med sistnevnte.

ONLYFANS: Skattelistene for 2020 er offentliggjort. Reporter i Rød Løper, Thea Hope, var i studio for snakke om kjendisenes inntekter i corona-året 2020. Vis mer

Regissøren grep inn

I podkasten «Podcrushed» forklarer skuespilleren at han har spilt inn slike scener en rekke ganger gjennom sin skuespillerkarriere, og innrømmer at det kan by på flere utfordringer. Intervjuet er gjengitt av People.

Rollekarakteren Joe Goldberg forfølger ofte kvinner han er besatt av i serien, og som seer kan man flere ganger se Golberg «kose med seg selv» og fantasere om disse kvinnene, ofte i form av masturbering på åpen gate.

OFFER: Karakteren Guinevere Beck blir en av Joe Goldsbergs ofre. Foto: Netflix/Kobal/Rex/Shutterstock/NTB
OFFER: Karakteren Guinevere Beck blir en av Joe Goldsbergs ofre. Foto: Netflix/Kobal/Rex/Shutterstock/NTB Vis mer

Som skuespiller må derfor 35-åringen spille inn disse scenene uten en partner, foran et helt kamerateam, produsenter og regissører. Som om ikke dét er ukomfortabelt nok, forteller «Gossip Girl»-stjerna at han også har fått én veldig spesifikk tilbakemelding når han gjør slike scener.

- Jeg har fått beskjed om å gjøre det minde ekkelt å se på.

- De (regissørene red.anm.) sier sånn: «Lukk øynene og gjør det fortere eller saktere». Og jeg tenker: «Hæ? Denne mannen dreper mennesker og onanerer på gata. Og du sier at det er jeg som gjør det ekkelt? Hvordan er det jeg som gjør det ekkelt?» sier han videre.

Badgley forteller videre at han synes det kan være vanskelig å balansere portretteringen av en «giftig seksuell kultur», og samtidig forsøke å være sexy på skjermen, forklarer han i podkasten, ifølge Variety.

MISFORNØYD: Linda Johansen advarer unge mennesker som viser hud for å bli kjendiser. Bilder fra NRK Vis mer

- Sleit skikkelig

Å spille en morderisk kjekkas har bydd på flere utfordringer for Badgley. Ifølge US Weekly fikk skuespilleren ofte Twitter-meldinger fra seerne som ba ham kidnappe dem.

- Jeg sleit skikkelig med balansen av å spille en sånn fyr og at han på et vis er likandes, og responsen med lyst overfor ham, forklarte han på The Late Show With Stephen Colbert i 2020, ifølge nettstedet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer