Hailey Bieber:

Åpner opp om sexlivet

Hailey Bieber kommer med pikante detaljer om sexlivet med ektemannen Justin Bieber i ny podkast.

GODT GIFT: Justin Bieber og Hailey Bieber giftet seg i 2018, nå avslører sistnevnte intime detaljer om ekteskapet. Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images/Vogue/AFP/NTB
GODT GIFT: Justin Bieber og Hailey Bieber giftet seg i 2018, nå avslører sistnevnte intime detaljer om ekteskapet. Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images/Vogue/AFP/NTB Vis mer
Publisert

Justin Bieber (28) og Hailey Bieber (25) er uten tvil et av Hollywoods mest populære par, og skaper ofte overskrifter i internasjonal presse.

Nå kan Hailey avsløre pikante detaljer om ekteskapet med sangstjerna.

KOKER: Etter at en bruker delte sin «sex-musikk» på Reddit har en spesiell sang fått enorm oppmerksomhet i sosiale medier. Reporter: Christina H. Korneliussen/Dagbladet TV Vis mer

25-åringen gjestet nylig podkasten «Call Her Daddy». Mot slutten av den over en time lange episoden sier programleder Alex Cooper at det er på tide at de «gir fansen det de vil ha», før hun spør hvordan sexen med Justin er.

- Åh herregud! Sier en tydelig pinlig berørt Hailey.

Videre forteller 25-åringen at ingen pleier å spørre om sexlivet hennes, og at hun ikke liker å prate om det fordi foreldrene hennes kommer til å høre på.

UVELKOMMEN GJEST: I det nye programmet «Good Sex» på Discovery+ skal sexinstruktør Caitlyn hjelpe par med å forbedre sexlivet. For Ben og Annie kommer det frem et svært tydelig problem på soverommet. Video: Rød Løper / Discovery+ Vis mer

Programlederen lar seg ikke stoppe av den grunn, og spør om Bieber-paret noen gang har hatt en trekant.

- Nei. Vi har jobbet veldig hardt for å komme dit vi er i dag. Vi stoler på hverandre. Tilliten og det båndet vi har er så vakkert, så jeg tror ikke det er noe jeg eller han ville vært komfortabel med.

Når modellen så blir spurt om hun har et favoritt sexstilling svarer hun følgende:

- Jeg tror det. Jeg liker «doggy-style» veldig godt. Men det er ikke sånn at jeg liker bare en ting, og han bare en annen ting.

KAFFE: Justin Bieber holdt konsert i Trondheim 7. august, her går han ut fra Godt Brød. Video: Dagbladet TV. Vis mer

Videre kan hun avsløre at paret foretrekker å utføre akten på kveldstid, men at en intim morgenstund også kan være fint.

25-åringen kan også avsløre at kyssing er viktig for henne, og at det er hennes store «turn-on».

I podkasten var det ikke kun sexlivet som ble diskutert.

Hailey kommenterte også påstandene om at hun stjal Justin fra av-og-på-kjæresten Selena Gomez (30) for første gang.

- Nei. Ikke en eneste gang. Æresord, jeg var aldri med han mens han var i noen forhold. Jeg ville aldri gjort det, jeg er oppdratt bedre enn det, sier hun i podkasten.

KJEFTER HAN PÅ KONA? Denne video har spredt seg i sosiale medier, flere mener Justin kjefter på kona. Video: Twitter/Rød Løper Vis mer

Videre forteller Hailey at hun kan forstå at folk spekulerte i det, siden de giftet seg kort tid etter bruddet med Gomez.

Stjerneparet giftet seg i 2018, samme år som av-og-på-forholdet med Gomez for alvor tok slutt.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer