Hailey Bieber:

Åpner opp om sexlivet

Hailey Bieber kommer med pikante detaljer om sexlivet med ektemannen Justin Bieber i ny podkast.

GODT GIFT: Justin Bieber og Hailey Bieber giftet seg i 2018, nå avslører sistnevnte intime detaljer om ekteskapet. Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images/Vogue/AFP/NTB
GODT GIFT: Justin Bieber og Hailey Bieber giftet seg i 2018, nå avslører sistnevnte intime detaljer om ekteskapet. Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images/Vogue/AFP/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Justin Bieber (28) og Hailey Bieber (25) er uten tvil et av Hollywoods mest populære par, og skaper ofte overskrifter i internasjonal presse.

Nå kan Hailey avsløre pikante detaljer om ekteskapet med sangstjerna.

25-åringen gjestet nylig podkasten «Call Her Daddy». Mot slutten av den over en time lange episoden sier programleder Alex Cooper at det er på tide at de «gir fansen det de vil ha», før hun spør hvordan sexen med Justin er.

- Åh herregud! Sier en tydelig pinlig berørt Hailey.

Videre forteller 25-åringen at ingen pleier å spørre om sexlivet hennes, og at hun ikke liker å prate om det fordi foreldrene hennes kommer til å høre på.

Programlederen lar seg ikke stoppe av den grunn, og spør om Bieber-paret noen gang har hatt en trekant.

- Nei. Vi har jobbet veldig hardt for å komme dit vi er i dag. Vi stoler på hverandre. Tilliten og det båndet vi har er så vakkert, så jeg tror ikke det er noe jeg eller han ville vært komfortabel med.

Når modellen så blir spurt om hun har et favoritt sexstilling svarer hun følgende:

- Jeg tror det. Jeg liker «doggy-style» veldig godt. Men det er ikke sånn at jeg liker bare en ting, og han bare en annen ting.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer