Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Brad Pitt:

Åpner opp om skilsmissen for første gang: - Jeg var redd for at barna skulle tro på det som stod i avisene

I et nytt intervju med magasinet GQ Style snakker Brad Pitt åpenhjertig ut om den verste perioden i hans liv.

ÅPNER SEG: For første gang etter skilsmissen med Angelina Jolie åpner Brad Pitt seg opp om tiden etterpå. En tid preget av alkohol og en kamp for å bevise sin uskyld. Foto: NTB scanpix
ÅPNER SEG: For første gang etter skilsmissen med Angelina Jolie åpner Brad Pitt seg opp om tiden etterpå. En tid preget av alkohol og en kamp for å bevise sin uskyld. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter bruddet mellom Brad Pitt (53) og Angelina Jolie (41) i fjor, har det vært stille fra Hollywood-kjekkasen.

Nå har Pitt tatt bladet fra munnen og avslører i sitt første intervju etter bruddet at han har sluttet å drikke alkohol og at han går i terapi.

Det er magasinet GQ Style som har fått det eksklusive intervjuet med superstjerna for deres sommerutgave.

- Jeg drakk for mye

Skuespillerstjerna snakker åpent til magasinet om hvor mye han har forandret seg siden bruddet, og hvor redd han var for at ungene skulle tro på alle ryktene som skapte store overskrifter.

- Jeg drakk for mye. Det ble et stort problem. Jeg er veldig glad for at det har gått et halvt år nå, det føles både godt og vondt, men jeg har fått kontroll over og kontakt med følelsene og sjelelivet mitt igjen, sier Pitt.

Videre forteller Pitt om hvordan han skjulte drikkingen, og at han stoppet fordi han ikke ville leve slik lenger.

- Jeg kunne ha drukket en russer under bordet med hans egen vodka. Jeg var profesjonell. Jeg var god, avslører han.

Saken fortsetter under bildet.

GIFTET SEG: Angelina Jolie og Brad Pitt giftet seg i 2014, men i 2016 snudde lykken her fra filmen Mr. & Mrs. Smith fra 2005. Foto: NTB scanpix
GIFTET SEG: Angelina Jolie og Brad Pitt giftet seg i 2014, men i 2016 snudde lykken her fra filmen Mr. & Mrs. Smith fra 2005. Foto: NTB scanpix Vis mer

Var redd

Kort tid etter bruddet ble det kjent at Pitt var under etterforskning for barnemishandling. Det tok Pitt naturligvis svært tungt. Saken ble senere henlagt.

Frykten for at barna skulle tro alt som sto i avisene var stor, forteller Pitt.

- Jeg var redd for at barna skulle tro på det, og at vennene deres skulle spørre dem for mye. Selvsagt var mesteparten falske nyheter, de ble skrevet for å selge. Det såret meg, sier han.

Saken fortsetter under bildet.

PÅ RØD LØPER: Her er Brad og Angelina sammen med ungeflokken på premieren av filmen Maleficent i Hollywood. Vivienne er det eneste barnet som ikke er med på bildet. Foto: Afp
PÅ RØD LØPER: Her er Brad og Angelina sammen med ungeflokken på premieren av filmen Maleficent i Hollywood. Vivienne er det eneste barnet som ikke er med på bildet. Foto: Afp Vis mer

Det var da barnevernet ringte at ting virkelig begynte å bli tungt for Pitt.

- Jeg satt virkelig i saksa når barnevernet ringte. Det var etter det at vi (Angelina journ.amn.) klarte å samarbeide for å ordne dette. En advokat sa til meg: «Ingen vinner i retten, det handler om hvem som blir mest såret».

- Det tror jeg på. Du bruker et år på å være fokusert på å bygge en sak for å bevise din uskyld, og hvorfor du har rett og de tar feil. Det er vanskelig. Jeg nektet å gjøre det, og heldigvis var Angelina enig. Det er sjokkerende for barna å plutselig få deres familie revet fra hverandre, sier han i intervjuet.

SKILLES: Angelina Jolie og Brad Pitt skal skilles.Video/foto: NTB Scanpix / 20th Century Fox / Redigering: Marie Røssland / Dagbladet Vis mer

- Veldig vanskelig tid

I februar var det Angelina Jolie som tok bladet fra munnen for første gang, og fortalte i et intervju med BBC hvordan den siste tida etter bruddet har vært. People har gjengitt deler av intervjuet.

Skuespilleren, kjent fra blant annet «Tomb Rider» og «Mr. & Mrs. Smith», var i Kambodsja da hun fikk spørsmål om bruddet av den britiske tv-kanalen.

- Jeg vil ikke si så mye om det, bortsett fra at det har vært en veldig vanskelig tid. Vi er en familie, og vil alltid være det. Vi kommer oss gjennom dette og blir forhåpentligvis sterkere som familie av det, sa Hollywood-stjerna den gang.

Saken fortsetter under bildet.

SNAKKER UT: Angelina Jolie snakket ut om bruddet med Brad Pitt for første gang. Det var i september at de ble kjent at de to skulle skilles, og siden har det vært stille fra begge leirene. Foto: AP Photo/Mark J. Terrill, NTB scanpix
SNAKKER UT: Angelina Jolie snakket ut om bruddet med Brad Pitt for første gang. Det var i september at de ble kjent at de to skulle skilles, og siden har det vært stille fra begge leirene. Foto: AP Photo/Mark J. Terrill, NTB scanpix Vis mer

Skuespillernes barn, Maddox (15), Pax (13), Zahara (11), Shiloh (10) og tvillingene Knox og Vivienne (8), har hovedfokuset i det som har vært en svært offentlig skilsmisse.

- Mange andre går gjennom dette, også min familie ... Vi har alle vært gjennom en tøff tid. Fokuset mitt er på barna, fortalte Jolie og fortsatte:

- Vi er og vil alltid forbli en familie. Jeg ser etter en måte dette kan gjøre oss sterkere som familie på.

På tross av en tid med mye usikkerhet, lar hun ikke det påvirke dagliglivet til verken henne eller barna. Skuespilleren sier at hun prøver å starte dagen med å bestemme hvem som skal gå tur med hunden, å få alle til å pusse tennene og å servere pannekaker til frokost.

Avsluttet striden

Begge partene har siden bruddet ble offentlig kjent, holdt en lav profil.

Brad Pitt var den første til å tre tilbake inn i rampelyset, etter å ha overrasket på scenen under Golden Globe-utdelingen. Pitt mottok massiv applaus og jubel fra Hollywood-kollegene i salen da han entret scenen for å presentere filmen «Moonlight».

Tidligere i år ble det kjent at de to stjernene hadde kommet fram til en slags enighet i skilsmisseprosessen.

De inngikk en avtale om å håndtere skilsmissen privat, for å forene familien. Erklæringen var skuespillernes første felles uttalelse siden det i september i fjor ble gjort kjent at de skal skilles. Dette skriver Fox News.

Jolie og Pitt fortalte i en pressemelding at de vil holde alle detaljer om skilsmissen konfidensielle ved hjelp av en privat dommer:

«Partene har inngått avtaler om å bevare personvernet til sine barn og familie ved å holde alle rettsdokumenter konfidensielle. De skal engasjere en privat dommer som vil foreta nødvendige rettslige beslutninger og legge til rette for en effektiv løsning av alle gjenværende spørsmål. Foreldrene er forpliktet til å opptre som en samlet front for å frambringe bedring og gjenforening»