Charlize Theron:

Åpner opp om skrekknatta

Skuespiller Charlize Theron ble vitne til at mora drepte faren.

ÅPENHJERTIG: I et nytt intervju åpner skuspiller Charlize Theron opp om natta hun ble vitne til at moren drepte hennes alkoholiserte far. Foto: NTB Scanpix
ÅPENHJERTIG: I et nytt intervju åpner skuspiller Charlize Theron opp om natta hun ble vitne til at moren drepte hennes alkoholiserte far. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Skuespiller Charlize Theron (44) har gjort enorm suksess på filmlerretet, noe som har sørget for hele 62 gjeve priser. Blant annet vant hun en Oscar for sin hovedrolle i filmen «Monster» i 2003, hvor hun spilte den prostituerte seriemorderen Aileen Wuornos, som ble henrettet for drapene på sju menn på 80- og 90-tallet.

Også privat har den sørafrikanske skuespilleren en svært mørk historie. Som 15-åring var hun nemlig vitne til at moren drepte hennes alkoholiserte far på deres gård utenfor Johannesburg.

Nå åpner 44-åringen opp om den skjebnesvangre natta i et nytt intervju.

Unnslapp kulene

Selv om hun har vært en av Hollywoods mest anerkjente skuespillere i over 20 år, har skuespillerens liv vært alt annet enn glitter og glamour.

44-åringen vokste opp i byen Benoni utenfor Johannesburg i Sør-Afrika, sammen med moren Gerda. En junidag i 1991, da Charlize var 15 år gammel, skulle bli dagen som forandret 44-åringens liv fullstendig.

Theron og moren satt hjemme da hennes voldelige far kom hjem fra bar.

- Faren min var så full at han ikke skulle ha vært i stand til å gå, da han kom inn i huset med en pistol, forteller «Mad Max»-stjerna nå til den amerikanske radiokanalen NPR, og legger til at hun og mora satt på soverommet hvor de lente seg mot døra for å unngå at han skulle komme inn dit.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer