Prinsesse Märtha Louise og Ari Behn:

Åpner opp om sorgen

Prinsesse Märtha Louise skriver ærlig om den vanskelige perioden.

I SORG: Ari Behn tok sitt eget liv første juledag i fjor. Nå forteller ekskona, prinsesse Märtha Louise, om den vanskelige perioden. Foto: NTB scanpix
I SORG: Ari Behn tok sitt eget liv første juledag i fjor. Nå forteller ekskona, prinsesse Märtha Louise, om den vanskelige perioden. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det har gått flere måneder siden forfatter og kunstner Ari Behn døde, 47 år gammel. Behn tok sitt eget liv første juledag, og siden den gang er han blitt hedret og minnet av tusenvis. Venner, familie og ukjente har vært fulle av lovord om den fargerike mossingen.

Verst har det derimot vært for den nærmeste familien. I bisettelsen holdt Maud Angelica, en av hans tre døtre, en vakker tale, mens mamma, prinsesse Märtha Louise, sto gråtkvalt bak. Prinsessa har ikke sagt mye om eksmannens dødsfall, men nå forteller hun om den vanskelige perioden.

I et innlegg på Instagram fredag ettermiddag skriver hun åpent om hvordan de siste månedene har vært for familien. Sammen med et bilde av en krokus, tatt i familiens hage, skriver hun ærlig.

- En hard tid

«I dag dukket de første vårtegnene opp i hagen her. Så vakre disse vårblomstene er som alltid spirer gjennom dødt løv. Vi i vår lille familie har gått gjennom - og går fremdeles gjennom - en hard tid etter Aris død. Den vanskeligste vi har vært gjennom», åpner hun innlegget med.

Hun forklarer videre at det er det vanskeligste de har vært gjennom, og at de har vært i «mørke bølgedaler av sorg».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer