Leah Isadora Behn:

Åpner opp om tapet av pappa

Leah Isadora Behn gjester podkasten «Schendis» denne uka. Der snakker hun blant annet om suksessen i sosiale medier, men også om tapet av pappa Ari Behn.

ÅPNER OPP: Leah Isadora Behn, datter av prinsesse Märtha Louise og Ari Behn, åpner seg i podkast. Her avbildet i sin egen konfirmasjon tidligere i høst. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
ÅPNER OPP: Leah Isadora Behn, datter av prinsesse Märtha Louise og Ari Behn, åpner seg i podkast. Her avbildet i sin egen konfirmasjon tidligere i høst. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

15 år gamle Leah Isadora Behn har det siste året tatt et stadig større steg inn i offentlighetens lys. Blant annet er hun for mange av dagens unge blitt et godt kjent ansikt på ulike sosiale medier-plattformer.

Særlig på Instagram og TikTok gjør hun stor suksess, med blant annet sminkevideoer av seg selv. På Instagram har hun i skrivende stund over 31 000 følgere - et tall som stadig vokser.

Hun er imidlertid for de fleste aller best kjent som dattera til prinsesse Märtha Louise (49) og avdøde Ari Behn. Det har dermed ikke vært et lett år familien snart legger bak seg, etter at Behn brått gikk bort 1. juledag i fjor.

Denne uka gjester hun Nettavisens podkast «Schendis», og der åpner hun seg om mye av det som har foregått i livet hennes det siste året.

Første jul uten pappa

I anledning farens bursdag 30. september delte hun et lengre innlegg om ham, og om sorgen hun har gått gjennom de siste månedene.

«Jeg har aldri vært åpen om dette i sosiale medier, fordi jeg var redd og det var skummelt å dele følelsene mine. Så mange tanker som jeg aldri vil klare å forklare. Jeg føler meg knust på innsida og gikk rundt og følte at det var en drøm, ikke ekte eller at det ikke hadde skjedd, men det hadde det», skrev hun blant annet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer