Levi Try:

Åpner seg: - Egentlig så privat

Han ble kjent som vinner av «Sommerhytta» - men så trakk Levi Try seg fra rampelyset. Nå forteller han hvorfor.

TRAKK SEG: Levi Try trakk seg tilbake fra rampelyset etter det offentlige bruddet. Foto: Privat
TRAKK SEG: Levi Try trakk seg tilbake fra rampelyset etter det offentlige bruddet. Foto: Privat Vis mer
Publisert

BJØRVIKA, OSLO (Dagbladet): Mange husker Levi Try (25) etter at han gikk seirende ut av TV 2-programmet «Sommerhytta» sammen med sin daværende kjæreste Øyunn Krogh (28) i 2020.

Som følge av programmet fulgte det naturlig nok en del oppmerksomhet rundt dem, og da forholdet tok slutt i fjor ble også det mye omtalt.

Det siste året har det derimot vært relativt stille fra Try.

Dagbladet møter «Sommerhytta»-vinneren på en kafé i Bjørvika i Oslo - en kort rusletur fra DNB, hvor han jobber som konseptutvikler.

- Jeg har aldri drømt om å være i rampelyset, eller å være kjent bare for å være kjent. Det måtte i så fall ha vært fordi jeg gjorde noe jeg virkelig likte, jeg vil ikke streve med å holde meg relevant «bare fordi», forklarer han.

Selv om han ikke jakter nye Instagram-følgere og samarbeid, har han derimot fått mersmak for medieproduksjon, og startet podkasten «Uautorisert Biografi» i 2022.

- Akkurat det likte jeg skikkelig godt å jobbe med, og jeg var stolt av produktet. Men nå er jeg ikke lenger i managementet, som også var de som produserte podkasten, så sesong to har ikke skjedd ennå - men jeg har veldig lyst til å gjøre mer av det.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer