Siri Avlesen-Østli i «Kompani Lauritzen»:

Åpner seg om den dramatiske fødselen

Finaleklare Siri Avlesen-Østli (37) beskriver også tida etter oppholdet på Setnesmoen leir som svært tøft. Men hun tror den dramatiske fødselen i 2015 har gjort henne ekstra godt rusta ellers i livet.

FIKK EN SMELL: Å være med på «Kompani Lauritzen» kan være veldig hardt. Det fikk Siri Avlesen-Østli erfare da hun fikk en smell da hun kom ut. Reporter: Bjørn Ekker/Video: Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Førstkommende lørdag er det duket for finalen i årets sesong av «Kompani Lauritzen». Etter at eks-fotballspiller Bernt Hulsker (43) valgte å trekke seg i forrige ukes episode, ble det klart hvilke deltakere som gikk videre til siste episode og dermed skal knive om å gå helt til topps i konkurransen.

Blant dem er sportsanker på TV 2, Siri Avlesen-Østli (37), som forteller til Dagbladet at det har vært en intens opplevelse å være en del av aspirantgjengen på Setnesmoen leir.

37-åringen minnes flere sammenbrudd i løpet av konkurransen, og blant annet husker hun de første dagene i leiren som særlig tøffe.

- Det var overraskende hvor strengt det regimet er, og hvor lite tid du har. Jeg spiser ekstremt sakte, så jeg rakk jo ikke å begynne å spise før vi måtte gå igjen. Du har fem minutter på deg til å spise, og spiser du ikke opp maten, får du så øra flagrer. Det er ekstremt stressende, forklarer TV 2-profilen.

Søvnløs

Avlesen-Østli fikk heller ikke sove de tre første dagene, noe som ga henne ytterligere en hard start på oppholdet.

- Jeg var veldig, veldig sliten de første dagene. Det er et konstant stress, at du må gjøre ting bedre og alltid være skjerpa. Du kan ikke slippe deg ned et sekund, for de andre er så gode. Det er en sterk gjeng, så det er ikke rom for å ha en dårlig dag, sier hun til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer