Birgit Skarstein:

Åpner seg om det tunge året

Birgit Skarstein gikk i kjelleren etter alt som skjedde på kort tid i fjor høst.

SNAKKER UT: Birgit Skarstein møtte flere hinder i fjor høst. Nå forteller hun om den vanskelige tida. Foto: Terje Pedersen / NTB
SNAKKER UT: Birgit Skarstein møtte flere hinder i fjor høst. Nå forteller hun om den vanskelige tida. Foto: Terje Pedersen / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Idrettsutøver Birgit Skarstein (31) imponerte både dommerne og TV-seerne fra parketten under «Skal vi danse»-deltakelsen tidligere i høst. For et par uker siden skjedde imidlertid det mange ikke hadde sett for seg, Skarstein måtte forlate parketten, noe som av mange ble omtalt som en sjokkexit.

- Det har vært en helt fantastisk høst, sa 31-åringen, da hun og dansepartner Philip Raabe måtte takke for seg.

Det samme kan hun derimot ikke si om fjorårets høst, hvor idrettsprofilen møtte på mange utfordringer - som gjorde at hun gikk i kjelleren. Til «God kveld Norge» forteller hun nemlig at ei nær venninne døde brått og at bonussøsteren fikk kreft.

- Det går over

I november i fjor skrev hun også på Instagram at hun og forloveden Martin Sletten hadde valgt å gå fra hverandre - tre år etter at de ble forlovet.

- Det må være lov. Så må man prøve å komme seg opp igjen og ikke bli i kjelleren, sier hun i programmet om den vanskelige tida.

31-åringen forteller videre at hun prøvde så godt hun kunne å være raus med seg selv og måtte tillate at hun hadde det vanskelig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer