Juliane Snekkestad:

Åpner seg om diagnosen

- Mange er hardere rammet enn meg, men det er tungt nok.

VELGER ÅPENHET: Modell og skuespiller Juliane Snekkestad forteller nå om diagnosen sin som bipolar. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør
VELGER ÅPENHET: Modell og skuespiller Juliane Snekkestad forteller nå om diagnosen sin som bipolar. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Modell og skuespiller Juliane Snekkestad (26) ble for alvor kjent i 2018 som Marius Borg Høibys (24) kjæreste. Siden den gang har hun blant annet vært å se i Netflix-serien «Hjem til jul» og Angelina Jolie-filmen «Maleficent: Mistress of Evil».

Nå har hun stilt opp i et større intervju med A-magasinet, hvor hun blant annet åpner seg om sin hittil ukjente diagnose.

- En jævlig sykdom

I intervjuet går Snekkestad nærmere inn på noe hun skal ha tenkt mye på over en lengre periode. Hun sier innledningsvis at hun vil være ærlig og si det som det egentlig er.

26-åringen kan se ut til å leve det mange kanskje vil kalle et «perfekt» liv, hvis man tar en kikk på Instagram-kontoen hennes. Det er derimot ingen som lever et liv helt uten utfordringer og bekymringer.

For første gang deler hun åpent og ærlig om et tema som står henne nær.

Til A-magasinet forteller Snekkestad at hun håper åpenheten rundt diagnosen kan hjelpe andre i samme situasjon.

- Jeg er bipolar. Jeg fikk diagnosen da jeg var ung, så jeg har levd med sykdommen min i mange år. Jeg fikk tidlig hjelp av BUP (barne- og ungdomspsykiatrien, journ.anm.), og går nå i samtaleterapi og bruker medisiner, forklarer hun, og legger til:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer