Jada Pinkett Smith:

Åpner seg om diagnosen

Skuespilleren er kjent for å være en åpen bok. Nå deler hun tankene rundt hårtapet.

INGEN HEMMELIGHETER: Jada Pinket Smith er ikke kjent for å holde tilbake. Foto: Christopher Victorio/Shutterstock/NTB
INGEN HEMMELIGHETER: Jada Pinket Smith er ikke kjent for å holde tilbake. Foto: Christopher Victorio/Shutterstock/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Jada Pinkett Smith (50) er kjent for å være en åpen bok, og har flere ganger vekket oppsikt med intime detaljer i hennes Facebook- Talk Show «Red Table Talk». Der har hun også flere ganger lettet på sløret om ekteskapet til skuespiller Will Smith (53), blant annet om deres sexliv.

Smith har heller ikke holdt kortene tett til brystet når det gjelder detaljer om helsa. Hele veien har skuespilleren vært åpen om at hun i flere år har opplevd hårtap.

- Kommer til å bli venner

50-åringen har nemlig Alopecia, en hudsykdom der de hvite blodlegmene samler seg rundt hårsekkene, og forårsaker en betennelse som gjør at håret slutter å vokse og faller av, ifølge Lommelegen.

Men det ser ikke ut til å plage 50-åringen. På Instagram deler hun nemlig en video med sine 10,9 millioner følgere, der hun omfavner sitt bare hode. Midt på det nybarberte hodet har hun også en helt skallet strek.

«Mor må ta det ned til skallen for at det ikke skal se ut som jeg er hjerneoperert. Jeg og Alopecia kommer til å bli venner...punktum!», skriver skuespilleren.

- Så det ble sånn her, og dette kommer til å være mer vanskelig for meg å skjule. Så jeg tenkte jeg bare skulle dele det så dere ikke stiller noen spørsmål, sier Smith i den korte snutten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer