Jennifer Grey:

Åpner seg om dødsulykka

- Jeg trodde han var død.

BABY: Kort tid før Jennifer Grey spilte rollen som Baby i «Dirty Dancing», var hun involvert i en alvorlig bilulykke. Foto: Erik Pendzich / REX / NTB
BABY: Kort tid før Jennifer Grey spilte rollen som Baby i «Dirty Dancing», var hun involvert i en alvorlig bilulykke. Foto: Erik Pendzich / REX / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Mot slutten av 80-tallet, i 1987, fikk den amerikanske skuespilleren Jennifer Grey (62) livet snudd på hodet, etter at hun kapret rollen som Frances «Baby» Houseman i suksessfilmen «Dirty Dancing».

Karrieren skjøt fart, og hun ble en del av Hollywoods elite.

I disse dager er hun aktuell med biografien «Out of the Corner» - hvor hun deler ærlig om livets opp- og nedturer. Blant annet har hun beskrevet det tidligere forholdet med Johnny Depp (58).

Før hun innledet et forhold med stjerneskuespilleren, var hun imidlertid kjæreste med Matthew Broderick. Forholdet forbinder hun i dag med det hun beskriver som «et av livets største traumer».

- Topp tre traumer

Mens paret var sammen, var de nemlig involvert i en alvorlig bilulykke.

Det skjedde mens de var på ferie i Nord-Irland etter at de innledet et hemmelig forhold under innspillingen av filmen «Ferris Bueller's Day Off», som kom ut i 1986.

De hadde den gang leid en BMW, og mens Broderick satt bak rattet krysset han veien og havnet i motsatt kjørefelt. I bilen satt 63 år gamle Margaret Doherty og 28 år gamle Anna Gallagher.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer