Cecilie Leganger:

Åpner seg om forholdet

Cecilie Leganger har som vane å verne om privatlivet sitt. Nå åpner hun opp om forholdet med HP Gundersen.

NY KJÆRESTE: Den ellers så private eks-håndballstjerna Cecilie Leganger letter på sløret om det ferske forholdet til HP Gundersen Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet
NY KJÆRESTE: Den ellers så private eks-håndballstjerna Cecilie Leganger letter på sløret om det ferske forholdet til HP Gundersen Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av september kunne den tidligere håndballstjerna, nå musiker, Cecilie Leganger (45), avsløre at hun hadde funnet lykken med musikkprodusent HP Gundersen (67).

Samtidig ble det kjent at paret hadde flyttet sammen ytterst i Bøvågen, og Gundersen fortalte at de ikke var i tvil om at de skulle bli samboere ettersom det klikket såpass bra mellom dem.

Da Leganger startet håndballkarrieren for over 20 år siden, var hun uten sidestykke verdens beste målvakt, noe som naturligvis førte med seg mye oppmerksomhet.

Det evige jaget fra pressen har ikke stoppet henne fra å verne godt om privatlivet, og det overrasker kanskje derfor mange at hun forrige uke gjestet Guri Solbergs podkast, «Bra Damer», hvor hun åpenhjertig forteller om hverdagen etter håndballkarrieren, men også om kjærlighetslivet med Gundersen.

- Det er en underfundig historie. Vi er nok like sjokkerte vi to som omverden, at vi skulle falle for hverandre. Det er det som er så morsomt med den historien, forteller Leganger når programlederen spør hvordan hun møtte samboeren.

Lo godt sammen

45-åringen forteller at hun opplevde Gundersen som en venn i starten og en som så henne for den hun er. Leganger forteller også at musikeren fikk henne til å føle seg trygg og at de ble kjent gjennom felles musikkprosjekter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer