Aksel Hennie:

Åpner seg om forholdet

- Det mest respektfulle mennesket jeg har møtt, sier skuespilleren om kona.

ÅPNER OPP: Aksel Hennie, som vanligvis holder seg taus om privatlivet, letter på sløret om hvordan han møtte kona. Foto: Foto: Andreas Fadum
ÅPNER OPP: Aksel Hennie, som vanligvis holder seg taus om privatlivet, letter på sløret om hvordan han møtte kona. Foto: Foto: Andreas Fadum Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den norske skuespilleren Aksel Hennie (45) har i en årrekke vært en av landets mest kjente fjes. Med store roller på skjermen har han nemlig blitt svært populær, både i karrieren og privat.

Han er imidlertid godt kjent for å verne godt om privatlivet, og til tross for at han er en del av landets kjendiselite, holder han seg ofte taus om det meste som omhandlet livet av skjermen.

I 2019 giftet han seg med Karoline Hegbom, bare kort tid etter at det ble avslørt at paret hadde forlovet seg. I 2018 fikk paret sitt første barn sammen, og i november ble de foreldre igjen. Hennie har også ei datter fra et tidligere forhold.

Som nevnt verner paret svært godt om både ekteskap og detaljene i familielivet. Både forlovelse og to fødsler har skjedd i all hemmelighet, men nå letter skuespilleren på sløret om hvordan han møtte kona.

Trygt

Det gjør han i den nyeste episoden av Ida Fladens podkast «Ida med hjertet i hånden». Til tross for at 45-åringen gjør det tydelig at han ikke liker å snakke om privatlivet, letter han likevel på sløret om hvordan han og kona møttes.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer