Tone Damli:

Åpner seg om framtida

Paret har store planer for hva framtida bringer.

ÅPNER OPP: Tone Damli og samboeren Markus Foss åpner opp om framtidplaner i nyeste episode av «Råning med Tone». Foto: Heiko Junge / NTB
ÅPNER OPP: Tone Damli og samboeren Markus Foss åpner opp om framtidplaner i nyeste episode av «Råning med Tone». Foto: Heiko Junge / NTB Vis mer
Publisert

I den nyeste episoden av Tone Damlis (33) podkast «Råning med Tone» er det hennes kjæreste og samboer Markus Foss (38) som er med på kjøreturen. De har holdt sammen de siste åtte åra.

Gjennom de 43 minuttene får lytterne et innblikk i hvordan kjæresteparet møttes, hvordan de fungerer i det daglige med to barn og hvilke framtidsplaner de har.

OVERRASKET: Tone Damli hadde ledet én sesong av «Love Island». Så ringte VG. Video: Rød Løper/Vrang produksjonen. Vis mer

- Har vi noen mål?

Én ting er særdeles viktig for artisten å finne ut av, og selv om svaret fra makkeren ikke er soleklart og tydelig, kan de røpe hva som vil være neste steg i forholdet:

- Hva tenker du om framtida? Har vi noen mål? Skal vi gifte oss, for eksempel? Spør Damli.

- Ja det tenker jeg at vi skal når tiden er inne for det. Du vet at jeg liker å drysse de store tingene i livet litt utover. Som å bli kjærester, få barn, flytte inn i hus, svarer samboeren.

Et liknende svar ga han også Dagbladet i 2019 på Stordalens halloweenfest. Dagbladet spurte han da om det ikke var på tide med en ring.

- Jeg er litt usikker, nei da, ikke usikker på Tone, men jeg er keen på å dele livets gleder utover.

Sangeren uttrykker at hun ikke er så veldig interessert i å stå brud når hun er «alt for rynkete», men Foss lar seg ikke stresse av den grunn.

Dagbladet har vært i kontakt med Damlis manager, David Eriksen, som opplyser om at de ikke har noen kommentar utover det som framkommer i podkasten.

INNRØMMER: Tone Damli innrømmer at det er et psykisk press i jobben som artist. Vis mer

Kjent hverandre lenge

I podkastepisoden kommer det også fram at paret har kjent hverandre i mange år. Tone Damli var 17 år da hun la øynene på Foss for første gang. Han var da 23 år og hadde kjæreste.

Etter noen år møttes de igjen, begge single og klare for hverandre. Da gikk det fort mellom paret, og som 25-åring ble artisten gravid med datteren Billie (7). I oktober i fjor kom deres andre barn, sønnen Marlon.

Hun avslører i episoden at hun ikke vil utelukke muligheten for flere barn, men at det var snakk om at samboeren skulle «kappe av strengen» etter at sistemann kom.

- Vi er fortsatt relativt unge, og jeg har lyst til å ha mulighetene åpne for at det kan skje, selv om jeg alltid har sett for meg to barn. Det frister ikke med en unge til akkurat nå, men vi får se. Man vet aldri.

GRAVID: Artisen Tone Damli forteller om hvordan graviditeten påvirker sexlysten i Iselin Guttormsens podkast «G-punktet». Video: Rød Løper Vis mer

Et husmareritt

Paret ytrer sin begeistring i episoden for at familien på fire endelig har kommet seg på plass i det nye huset. Det skulle ta seks år før det sto ferdigstilt på Blommenholm i Bærum.

Det gikk halvannet år før de var i gang med å restaurere huset, og gjennom Instagrams historiefunksjon delte Damli noen smakebiter fra deres nye hjem.

Hun avslørte blant annet at hun og Foss har sitt eget «master bad» med både dobbel dusj, dobbel vask og badekar. I tillegg beskrev hun rommet der det bygges walk-in-closet som «det beste rommet i hele huset».

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer