Emma Ellingsen:

Åpner seg om inngrepet

I fjor opererte Emma Ellingsen inn silikon i brystene sine. I den nye boka sin går hun inn i detaljene om brystoperasjonen.

ÅPEN: I influenser Emma Ellingsens nye bok «Emma» deler hun blant annet om brystoperasjonen hun tok i fjor. Foto: Espen Solli / TV 2
ÅPEN: I influenser Emma Ellingsens nye bok «Emma» deler hun blant annet om brystoperasjonen hun tok i fjor. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert

For tida er influenser og «Bloggerne»-profil Emma Ellingsen (19) aktuell med sin nye bok med navn «Emma», hvor medforfatteren av boka er Dagbladets journalist Kaja Storrøsten. I boka deler 19-åringen sin historie om hvordan det er å være født i feil kropp.

19-åringen ble født som Tobias, men har alltid visst at hun var en jente. Det var i tredje klasse på barneskolen at hun i en melding skrev til moren sin, Tina Ellingsen, at hun følte seg som en jente.

Tønsberg-jenta startet tidlig på pubertetsutsettende tabletter, som stoppet opp produksjonen av testosteron. Hun unngikk derfor stemmeskifte og skjeggvekst. Som 16-åring begynte hun på kvinnelige hormontilskudd.

I den nye boka kommer det også fram at Ellingsen tok en brystoperasjon i fjor. Og i boka åpner hun seg om det kirurgiske inngrepet, og legger ikke skjul på at det var en operasjon hun hadde ventet på i lang tid.

- Ville de se naturlige ut?

Datoen var fredag 4. oktober, da Emmas mor fikk den etterlengtede telefonen om at en pasient hadde avbestilt brystoperasjonen sin. Da fikk de beskjed om at det var en ledig time på Rikshospitalet til Emma den førstkommende mandagen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer