Ola-Conny Wallgren:

Åpner seg om kjærlighetslivet

Svenskens kjærlighetsliv har vært turbulent.

FORLOVET: Ola-Conny Wallgren har funnet tilbake til forloveden Linda Persson. Foto: Kanal 5 / Discovery
FORLOVET: Ola-Conny Wallgren har funnet tilbake til forloveden Linda Persson. Foto: Kanal 5 / Discovery Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Svenske Ola-Conny Wallgren (58) ble stjerne over natta da han i 2009 var å se i programmet «Ullared».

I ettertid har 58-åringen dukket opp i en rekke TV-programmer, og har tilsynelatende sjarmert det motsatte kjønn gjennom skjermen.

For tida nyter Wallgren tilværelsen som forlovet med Linda Persson (46). Veien dit har imidlertid ikke vært en dans på roser.

NY LEILIGHET: Vi tok en prat med Emilie Nereng om tiden etter bruddet og den nye leiligheten. Reporter: Katrine Bjelke. Video: Nora Skavhaug. Vis mer

Slik møttes de

I midten av oktober kom nyheten om at den svenske «Ullared»-profilen Ola-Conny Wallgren og kjæresten Linda Persson - som på det tidspunktet var forlovet - hadde valgt å gå hver til sitt.

Det var tre måneder etter at de ble sammen.

Bruddet skulle ikke bli langvarig. Bare noen uker etter bruddnyheten, kunne paret dele at de hadde funnet tilbake til hverandre.

Til svenske Hänt mimrer Wallgren tilbake til da han først falt for forloveden.

SIVILSTATUS: Beathoven har hatt sitt gjennombrudd i 2022, noe som gjorde dem nominert til pris på P3 Gull. Dette er sivilstatus på gutta. Reporter: Thea Hope. Video: Jenny Emilie Aas Vis mer

Han møtte Persson tidligere i år mens hun jobbet som kokk på restauranten Gekås ved Ullared. Det var imidlertid ikke bare kjøttbollene som imponerte TV-stjerna.

- Jeg var sjenert og feig, men tok meg sammen og tenkte «Hvis du ikke tar sjansen, vinner du ingenting», sier han til Hänt.

Paret kom fort i prat, og Wallgren ga Persson telefonnummeret sitt.

Seinere forlovet de seg, brøt forlovelsen, og forlovet seg- igjen.

- Linda er livet mitt og vi er forlovet. Hva som skjer videre kan jeg faktisk ikke røpe. Det er noe som er veldig privat. Jeg kan ikke gå inn på det. Hvis jeg ikke har sagt noe, kan jeg heller ikke angre på noe.

Brudd endte i rettssalen

Dette er Wallgrens andre forlovelse. «Ullared»-stjerna ble nemlig forlovet med 17 år yngre Camilla i 2018. Paret var sammen i halvannet års tid før kjærligheten tok slutt.

Wallgren har i tillegg et 19 år langt ekteskap bak seg.

58-åringen har vært åpen om at kjærlighetslivet hans har vært trøblete. Han har tidligere fortalt om et forhold som gikk så dårlig at det endte i retten, og at han i etterkant var livredd damer.

ELLE-GALLAEN: Astrid S kommenterer kjærlighetslivet. Reporter: Jenny Aas. Video: Celina Morken Vis mer

- Hun var helt besatt av meg, så min søster fikk ringe og gjøre det slutt. Det var veldig vanskelig, fortalte Wallgren til det svenske magasinet Hänt den gangen.

- Jeg fikk ikke prate med noen andre enn henne, og hun hadde en app på telefonen som så hvor jeg var hele tida.

«Ullared»-profilen har også tidligere fortalt om frierbrev i posten, og flere fremmede kvinner har kontaktet 58-åringen med et ønske om å bli kjent med ham.

- Det er stort sett bare hyggelige henvendelser. Egentlig er det også en slags bekreftelse på at jeg fortsatt ser noenlunde bra ut, har han tidligere uttalt til Dagbladet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer