Elsa Hosk:

Åpner seg om overdosen

Supermodell Elsa Hosk snakker ut om hendelsen som fikk henne på rehab.

MÅTTE PÅ REHAB: Den svenske supermodellen Elsa Hosk tok en overdose kokain som ung modell i New York. Det hele endte med innleggelse på rehab. Her er Hosk på filmfestivalen i Venezia. Foto: Camilla Morandi /Ipa/NTB
MÅTTE PÅ REHAB: Den svenske supermodellen Elsa Hosk tok en overdose kokain som ung modell i New York. Det hele endte med innleggelse på rehab. Her er Hosk på filmfestivalen i Venezia. Foto: Camilla Morandi /Ipa/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er få skandinaviske modeller som har hatt såpass stor suksess internasjonalt som svenske Elsa Hosk (31).

Supermodellen er signert av flere av verdens største modellbyråer, og har gått opp og ned catwalken i motemetropoler som Paris og New York. 31-åringen er attpåtil en av «englene» (hovedmodellene, journ.anm.) til undertøysgiganten Victoria's Secret.

Gjennom den fremgangsrike modellkarrieren, har den blonde skjønnheten også fått kjenne på tunge stunder i livet, særskilt som ung modell i New York. Det avslører Hosk i den nyeste utgaven av TV 2s og SVTs talkshow «Skavlan», gjengitt av Expressen.

- Tok en overdose kokain

- Jeg havnet på bunnen. Jeg flyttet til New York da jeg var 20. Da hadde jeg drukket i to år, og så tok jeg en overdose, røper hun ærlig i intervjuet, og fortsetter:

- Så var jeg på rehabilitering.

Videre spesifiserer Victoria's Secret-modellen at hun tror det var en overdose kokain hun tok.

- Jeg våknet opp på et sykehus. Når jeg tenker tilbake på det, så tenkte jeg at det ikke var jeg som var problemet. «Det er dere, alle dere rundt meg som ikke forstår noe».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer