Fredrik Eklund:

Åpner seg om rusproblemer

- Hadde et monster inni meg.

ÅPNER OPP: Luksusmegleren Fredrik Eklund forteller åpenhjertig om sitt tidligere alkohol- og narkotikamisbruk i sin nye podkast. Foto: Instagram / Fredrik Eklund
ÅPNER OPP: Luksusmegleren Fredrik Eklund forteller åpenhjertig om sitt tidligere alkohol- og narkotikamisbruk i sin nye podkast. Foto: Instagram / Fredrik Eklund Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den svenske luksusmegleren Fredrik Eklund (45) ble trolig et kjent ansikt for de aller fleste da han dukket opp i TV-programmet «Million Dollar Listing New York».

Det er ingen hemmelighet at 45-åringen har oppnådd stor suksess innen meglerbransjen både i New York, men også i Los Angeles. På privaten har det derimot ikke alltid vært like glamorøst for Eklund.

Første nyttårsdag slapp megleren den aller første episoden av hans nye podkast «Frekvensen». Der holder han mildt sagt ikke tilbake, og nå åpner han seg om sitt tidligere alkohol- og narkotikamisbruk. Det skriver svenske Expressen.

ALKOHOL: Øyvind «Vinni» Sauvik er gjest på «Lindmo», og der forteller han om at han begynte å drikke i veldig ung alder. Video: NRK Vis mer

- Et monster inni meg

Det var da Eklund flyttet til byen som aldri sover, New York, at han levde en fartsfylt livsstil som til slutt tok overhånd.

35 år gammel begynte han sakte, men sikkert å innse at han hadde et problem og at det var en hemmelighet som begynte å vokse.

- Det var en skummel følelse av at jeg sakte mistet kontrollen over alkohol og narkotika, at jeg hadde et monster inni meg som et mørkt skyggebilde av meg selv, som jeg ikke kjente og som hoppet ut som en skummel klovn om natten.

Videre forteller Eklund at følelsen av å plutselig ikke kunne stole på seg selv var skummel.

- Jeg hadde jo alltid stolt på meg selv, jeg var på TV - jeg var ingen narkoman.

- Et annet syn

De aller fleste så tilsynelatende på Eklund som en vellykket megler som levde et liv i luksus. Selv klarte han ikke å forholde seg til det i skyggen av avhengigheten.

- Før skjønte jeg ikke hva folk mente når de sa at jeg var vellykket, for jeg følte det ikke sånn på grunn av den mørke tyngden inni meg. Nå har jeg et annet syn på meg selv. Jeg er stolt av meg selv, fastslår han.

ÆRLIG: Det er en langt mer ærlig og åpen Adrian Sellevoll vi får oppleve i den nye låten hans «Se meg». Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/Sony/Rød Løper Vis mer

Til tross for at 45-åringen befant seg i en tøff periode, innrømmer han imidlertid at misbruket er noe av det beste som har skjedd ham, fordi det også ga han en sjanse til å starte på nytt.

Avslutningsvis i podkastepisoden understreker megleren at han etter hvert kommer til å fortelle enda mer om misbruket og om sine egne opplevelser rundt det.

I dag er Eklund rusfri og lever et roligere liv sammen med ektemannen Derek Kaplan (48) og deres to tvillinger i Los Angeles.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer