Maria Stavang:

Åpner seg om samboerskapet

Maria Stavang letter på sløret om samboerskapet til kjæresten Magnus Devold.

AVVIST: Maria Stavang får ikke med seg kjæresten Magnus Devold hjem til jul. Reporter: Thale Kristensen. Video: Thea Hope. Klipp: Celina Morken Vis mer
Publisert

Denne uka var det duket for nyåpninga av den nye flaggskipsbutikken til den svenske kosmetikkgiganten Lyko, midt på Karl Johan i hjertet av Oslo.

Som kjent er Lyko en av de store samarbeidspartnerne til en rekke kjendiser og influensere. Og i den anledning dukket blant annet komiker Maria Stavang (26) opp på den røde løperen med full energi.

Det var tydelig at 26-åringen gledet seg stort til å feire den nye lanseringen. Samtidig lettet hun på sløret om hvordan det går med samboerskapet til komikerkollega og kjæreste Magnus Devold (34).

BLIND DATE: Maria Stavang datet 30 gutter på rappen under innspillingen av «Voksensmerter». Det får ikke kjæresten Magnus Devold lov til å se på. Video: Rød Løper/Dplay Vis mer

- Nyser veldig høyt

- Det går veldig fint. Vi har bodd sammen en god stund nå, og vi har det hyggelig og trygt sammen, hvor vi betaler lån og har felleskort, sa den sprudlende TV-profilen til Dagbladet.

Det var i september i fjor at komikerduoen bekreftet at de hadde blitt kjærester. Kort tid seinere røpet duoen at de tatt forholdet enda et steg videre ved å kjøpe leiligheten.

KJÆRESTER: Maria Stavang og Magnus Devold viste seg offentlig som par for første gang på P3 Gull. Der delte de ut pris sammen. Vis mer

Letter på sløret om drømmemannen

- Har det oppstått noen krangler?

- Han vil ikke ha barn. Nei, da, bare tuller. Den eneste krangelen vi har er at jeg synes menn nyser veldig høyt, og det gjør han også. Seinest onsdag spurte jeg om han måtte gjøre så mye ut av seg når han nyser, fortsatte Stavang, mens hun demonstrerer hvordan man ifølge henne absolutt ikke burde nyse.

- Ellers er jeg veldig rotete. Jeg er ekkel, liksom, la hun spøkefullt til.

- Kan bare drite i

Nå som jula nærmer seg med stormskritt, kunne Stavang også avsløre om de to har tenkt til å feire jul sammen i år.

- Jeg er sammen med et enebarn, så jeg kan bare drite i at jeg får han til Bergen. Så det blir nok jul med foreldrene mine på Vestlandet i år. Kanskje når vi får oss bil - da må han feire jul med meg, fortalte hun.

- Hva ønsker du deg til jul av Magnus?

- Til jul ønsker jeg meg en ladestasjon som du kan ha mobilen og Apple Watch i. Ellers ønsker jeg meg et matkurs, voksen ting, vet du. Jeg har lyst til å bli god til å lage mat. Også fred i verden, avsluttet hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer