Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Bianca Ingrosso:

Åpner seg om tida etter bruddet: - Aldri hatt det så dårlig

Den svenske tv-profilen forteller at hun gikk inn i en «sjokktilstand».

TUNGT: Tv-profilen Bianca Ingrosso (24) gikk gjennom en svært vanskelig periode etter bruddet med kjæresten. Foto: NTB Scanpix
TUNGT: Tv-profilen Bianca Ingrosso (24) gikk gjennom en svært vanskelig periode etter bruddet med kjæresten. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter nyttår kom nyheten om at den svenske influenseren og realitystjerna Bianca Ingrosso (24), og kjæresten Phillipe Cohen (24), hadde gått hver til sitt.

- Jeg har vært singel i noen uker. Det var ingenting spesielt som skjedde. Vi kommer alltid til å elske hverandre, men det fungerte liksom ikke, bekreftet Ingrosso overfor den svenske avisa Aftonbladet, etter at ryktene om et brudd hadde versert lenge.

Selv om det ikke er første gang paret har gjort det slutt, har overgangen til singeltilværelsen vært noe uvant for realitystjerna, som sammen med familien er særlig kjent fra det populære programmet «Wahlgrens Värld».

- I sjokk

I podkasten «Alice & Bianca - Har du sagt A får du säga B», som hun har sammen med venninna og influenserkollega Alice Stenlöf (22), åpner Ingrosso nå opp om tida etter bruddet.

24-åringen forteller om den første måneden etter at det ble slutt, og om «sjokktilstanden» hun fant seg selv i.

ÅPNEt seg: Bianca Ingrosso har slitt med bulimi i flere år, og snakket åpent om det på besøk hos «Skavlan» lørdag. Video: TV 2 Vis mer Vis mer

- Den første måneden var jeg helt i sjokk. Jeg gråt ikke en eneste gang, jeg hadde det sånn rart bra, men jeg skjønte liksom ikke helt hva som hadde skjedd. Livet rulla på som vanlig, sier hun, og fortsetter:

- Sjokket kom i jula. Det var ikke noe jobb jeg måtte gjøre, alle vennene mine dro hjem til familiene sine, og ensomheten slo inn. Da sørget jeg noe helt enormt i sju uker.

Mye oppmerksomhet

Ved nyttår pakket Ingrosso og resten av familien, blant annet bestående av sangeren Pernilla Wahlgren (51), sakene og reiste til Thailand. Det ble ingen hyggelig tur for Ingrosso.

- Jeg har aldri hatt det så dårlig. Jeg har aldri vært med på den konstante «hjertet mitt svir»-greia, men ville gråte hele tida (...) I ettertid ser jeg at jeg trengte den sørgeperioden for å gå videre.

I dag har 24-åringen kommet over det verste sjokket, og forteller i podkasten at hun er klar for å finne kjærligheten igjen.

At Ingrosso er ei populær jente blant gutta i vårt kjære naboland, er det ingen tvil om. Spesielt i sosiale medier, har 24-åringen merket en voldsom interesse.

- Jeg får en del oppmerksomhet nå. Det er helt sykt. Meldingsboksene mine er helt ville. Folk tagger hverandre og skriver: «Vi skal til Stockholm, Bianca er singel», forteller Ingrosso i podkasten.

Saken fortsetter under:

Finner trøst hos mora

Selv om det nå ser ut til at Ingrosso trives i den nye tilværelsen, er det alltid godt med god støtte fra familie og venner.

Spesielt har det vært viktig for 24-åringen å involvere mora i kjærlighetssorgsprosessen.

I et tidligere intervju med Aftonbladet har Pernilla Wahlgren uttalt at hun alltid støtter dattera gjennom vanskelige tider.

- Jeg støtter henne gjennom å bare være der. Om hun vil prate, så prater vi. Vil hun ikke, så holder jeg meg unna uten å være for påtrengende, har hun sagt.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!