Robin Johansson:

Åpner seg om voldsdommen: ­
- Hadde det ikke bra med meg selv

«Paradise Hotel»-aktuelle Robin Johansson har gjort opp for de lovbruddene han har begått. Han er likevel innforstått med at det finnes fordommer mot ham.

BLANT DELTAKERNE: Svenske Robin Johansson (24) var tidligere sammen med toppbloggeren Sophie Elise. Nå ønsker han å kvitte seg med stempelet som «eksen til …» når han sjekker inn på den norske utgaven av Paradise Hotel. Foto/edit: Kine Falch / Jonas Scheie HammerFoto/edit: Kine Falch/Jonas Scheie Hammer Vis mer Vis mer Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg satt i fengsel i to måneder. Det var en utrolig tøff periode, samtidig som man lærer mye av det. Jeg skal aldri tilbake dit.

I dag ble de fire første deltakerne i årets utgave av «Paradise Hotel» offentliggjort. Den viser at realityprofil Robin Johansson (24) er blant dem som sjekker inn i den kommende sesongen.

24-åringen har tidligere gjort seg bemerket i den svenske utgaven av «Ex on the Beach», mens han her til lands er mest kjent som ekskjæresten til Sophie Elise Isachsen (24).

Knusende dom

De to var et par i halvannet år, hvor forholdets opp- og nedturer også ble dokumentert i TV 2-serien «Bloggerne». Bare en måned etter bruddet, i januar 2016, ble Johansson dømt for vold mot en kvinne og en politimann. Ifølge dommen fra Oslo tingrett ble voldsepisoden mot førstnevnte karakterisert som «brutal».

Hendelsen fant sted i Oslo sentrum sommeren 2015, og i retten ble Johansson anklaget for flere svært alvorlige punkter - som endte i en knusende dom. Han ble dømt til 90 dager ubetinget fengsel, og måtte betale erstatning til den fornærmede kvinnen på 10 000 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer