Aqua gjør comeback

Bringer 90-tallet tilbake med ti konserter neste år.

ENORM SUKSESS: Popgruppen Aqua fenget ikke bare fansen med sine raske og fengende poplåter, men stilen deres vakte også oppsikt. 
ENORM SUKSESS: Popgruppen Aqua fenget ikke bare fansen med sine raske og fengende poplåter, men stilen deres vakte også oppsikt.  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

I 1997 slo popgruppen «Aqua» gjennom med hiten «I'm a Barbie Girl», og Lene Nystrøm (42), René Dif (49), Søren Rasted (47) og Claus Norreen (46) ble verdensstjerner.

Gruppa hadde en enorm suksess sent på 90-tallet og tidlig på 00-tallet, med låter som «Doctor Jones» og «Turn Back Time», og solgte hele 28 millioner album på verdensbasis.

Nå gjør kvartetten comeback!

STIL: Norske Lene Grawford Nystrøm utgjør sammen med Rene Dif, Claus Norreen og Søren Rasted utgjør gruppa Aqua. 
STIL: Norske Lene Grawford Nystrøm utgjør sammen med Rene Dif, Claus Norreen og Søren Rasted utgjør gruppa Aqua.  Vis mer

Bandet skal samles i forbindelse med mini-festivalen «Vi elsker 90'erne 2017» og skal turnere Danmark rundt å holde en rekke konserter neste år, skriver danske TV 2.

Ti konserter

- Det er ingen hemmelighet at jeg lenge har jobbet med å få Aqua til å opptre i «Vi elsker 90'erne». Aqua er et av de aller største danske verdensnavn vi noen gang har hatt, skriver arrangøren Riffi Haddaoui blant annet i en pressemelding, i følge nettstedet.

- Jeg er utrolig glad for å kunne si at de blir hovednavnet til i alle fall ti av konsertene våre i 2017.

SAMMEN: Aqua-kollegene Lene Nystrøm og Søren Rasted giftet seg i Las Vegas natt til onsdag,  i følge VG Nett.
Bildet er fra utdelingen av Hit Awards i Oslo Spektrum i 1999. Foto: Tor Richardsen / SCANPIX
SAMMEN: Aqua-kollegene Lene Nystrøm og Søren Rasted giftet seg i Las Vegas natt til onsdag, i følge VG Nett. Bildet er fra utdelingen av Hit Awards i Oslo Spektrum i 1999. Foto: Tor Richardsen / SCANPIX Vis mer

René Dif, som etter «Aqua»-suksessen pådro seg en gjeld på fem millioner kroner, bekrefter også den gledelige nyheten.

- Vi gleder oss til å komme i form og bli klare til å gi alt på scenen, uttaler han i pressemeldingen.

Familie

Lene Nystrøm og René var tidligere et par, men problemer mellom dem skal ha vært årsaken til at gruppa ble oppløst i 2001.

Den norske artisten giftet seg imidlertid med Aqua-kollegaen Søren Rasted samme året, og ekteparet har i dag to barn sammen.

I fjor var Lene en av artistene som ble hedret i det populære TV 2-programmet «Hver gang vi møtes».

Denne saken var først publisert på seher.no

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer