ENORM SUKSESS: Popgruppen Aqua fenget ikke bare fansen med sine raske og fengende poplåter, men stilen deres vakte også oppsikt. 
ENORM SUKSESS: Popgruppen Aqua fenget ikke bare fansen med sine raske og fengende poplåter, men stilen deres vakte også oppsikt. Vis mer

Aqua gjør comeback

Bringer 90-tallet tilbake med ti konserter neste år.

I 1997 slo popgruppen «Aqua» gjennom med hiten «I'm a Barbie Girl», og Lene Nystrøm (42), René Dif (49), Søren Rasted (47) og Claus Norreen (46) ble verdensstjerner.

Gruppa hadde en enorm suksess sent på 90-tallet og tidlig på 00-tallet, med låter som «Doctor Jones» og «Turn Back Time», og solgte hele 28 millioner album på verdensbasis.

Nå gjør kvartetten comeback!

STIL: Norske Lene Grawford Nystrøm utgjør sammen med Rene Dif, Claus Norreen og Søren Rasted utgjør gruppa Aqua. 
STIL: Norske Lene Grawford Nystrøm utgjør sammen med Rene Dif, Claus Norreen og Søren Rasted utgjør gruppa Aqua.  Vis mer

Bandet skal samles i forbindelse med mini-festivalen «Vi elsker 90'erne 2017» og skal turnere Danmark rundt å holde en rekke konserter neste år, skriver danske TV 2.

Ti konserter

- Det er ingen hemmelighet at jeg lenge har jobbet med å få Aqua til å opptre i «Vi elsker 90'erne». Aqua er et av de aller største danske verdensnavn vi noen gang har hatt, skriver arrangøren Riffi Haddaoui blant annet i en pressemelding, i følge nettstedet.

- Jeg er utrolig glad for å kunne si at de blir hovednavnet til i alle fall ti av konsertene våre i 2017.

SAMMEN: Aqua-kollegene Lene Nystrøm og Søren Rasted giftet seg i Las Vegas natt til onsdag,  i følge VG Nett.
Bildet er fra utdelingen av Hit Awards i Oslo Spektrum i 1999. Foto: Tor Richardsen / SCANPIX
SAMMEN: Aqua-kollegene Lene Nystrøm og Søren Rasted giftet seg i Las Vegas natt til onsdag, i følge VG Nett. Bildet er fra utdelingen av Hit Awards i Oslo Spektrum i 1999. Foto: Tor Richardsen / SCANPIX Vis mer

René Dif, som etter «Aqua»-suksessen pådro seg en gjeld på fem millioner kroner, bekrefter også den gledelige nyheten.

- Vi gleder oss til å komme i form og bli klare til å gi alt på scenen, uttaler han i pressemeldingen.

Familie

Lene Nystrøm og René var tidligere et par, men problemer mellom dem skal ha vært årsaken til at gruppa ble oppløst i 2001.

Den norske artisten giftet seg imidlertid med Aqua-kollegaen Søren Rasted samme året, og ekteparet har i dag to barn sammen.

I fjor var Lene en av artistene som ble hedret i det populære TV 2-programmet «Hver gang vi møtes».

Denne saken var først publisert på seher.no