Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Aqua-Lene selger sitt danske drømmeslott til svimlende sum

Lene Nystrøm og eksmannen kjøpte prakteiendom til 26 millioner danske kroner i 2006. Nå ligger de an til å gå mange millioner i pluss. 

SKILLES: Aqua-paret Lene Nystrøm og Søren Rasted går hvert til sitt. Fredag ble prakteiendommen de kjøpte sammen i 2006, lagt ut for salg. Foto: NTB Scanpix
SKILLES: Aqua-paret Lene Nystrøm og Søren Rasted går hvert til sitt. Fredag ble prakteiendommen de kjøpte sammen i 2006, lagt ut for salg. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I slutten av april offentliggjorde Lene Nystrøm (43) og danske Søren Rasted (47), begge kjent fra popgruppa Aqua, at de går hvert til sitt etter nesten 16 år som ektepar.

Musikkparet, som har barna Billy og India sammen, har vært bosatt i Danmark siden de giftet seg i 2001. Fem år etter bryllupet kjøpte de et 420 kvadratmeter stort slott utenfor København, med en prislapp på 26 millioner danske kroner.

HERSKAPELIG: Lene Nystrøm og Søren Rasted har boltret seg på et 420 kvadratmeter stort teglsteinsslott utenfor København. Foto: Ivan Eltoft Nielsen
HERSKAPELIG: Lene Nystrøm og Søren Rasted har boltret seg på et 420 kvadratmeter stort teglsteinsslott utenfor København. Foto: Ivan Eltoft Nielsen Vis mer

Fredag ble herskapseiendommen, som har navnet Øxenholm, lagt ut for salg på det danske rubrikknettstedet Boliga - med en prisantydning hele ni millioner over det eiendommen ble kjøpt for.

Tolv soverom

Den enorme prisøkningen skyldes, ifølge Ekstrabladet, en totalrenovering som ble gjort i 2006. Gigantboligen består blant annet av tolv soverom, tre bad, en tennisbane og et tilleggsbygg.

Det gulmalte teglsteinsslottet er omkranset av en landlig og frodig hage, med nok plass å boltre seg på.

My fave girls with my fave flowers in their hair🌼

A post shared by Lene (@lenenystrom) on

Verken Nystrøm eller Rasted har kommentert boligsalget, som er omtalt av en rekke skandinaviske medier i helga. Førstnevnte la for øvrig ut et bilde av datteren India på Instagram for to uker siden, der praktslottet kan skimtes i bakgrunnen.

Vestfoldingen har også tidligere, ved forskjellige anledninger, vist fram deler av huset på bildedelingstjenesten.

- Dette gjør vi i enighet

Ved siden av å eie Øxenholm hadde Aqua-paret et sommerhus i Tisvildeleje, en gammel historisk badeby på den danske rivieraen, som ble kjøpt for rundt 3,2 millioner danske kroner.

Ifølge Ekstrabladet ble sommereiendommen lagt ut på markedet for et par uker siden, og er allerede solgt.

IDYLLISK: Øxenholm ligger skjermet og landlig til, med tilhørende gårdsplass og stort grøntområde. Foto: Ivan Eltoft Nielsen
IDYLLISK: Øxenholm ligger skjermet og landlig til, med tilhørende gårdsplass og stort grøntområde. Foto: Ivan Eltoft Nielsen Vis mer

Aqua-Lene sendte ut en felles uttalelse med ektemannen da nyheten om skilsmissen ble kjent:

- Min mann Søren og jeg har etter snart 16 års ekteskap valgt å gå hver til vårt. Dette gjør vi i enighet og med den største respekt for hverandre, het det i uttalelsen.

Giftet seg to ganger

Ettersom paret har to barn sammen, har de bedt om ro og respekt fra pressen i tida som kommer.

Lene og Søren, som gjorde braksuksess på 90-tallet med ikoniske poplåter som «Barbie Girl» og «Doctor Jones», giftet seg først i en hemmelig seremoni i Las Vegas i mai 2001.

Seinere samme år holdt de en ny seremoni i Danmark. I sistnevnte bryllup overrasket Lene i en original, todelt blondekjole - stylet med knehøye, sølvfargede støvletter.

Søren var på sin side iført en mønstrete, 70-tallsinspirert dress og et stort kors rundt halsen fremfor slips.

Det er ikke kjent hvor Lene Nystrøm har planer om å bosette seg i framtida.

INTIME SPØRSMÅL: Lene Nystrøm er dommer i danske «The Voice» og fikk i går kveld spørsmål om hun så noe som gjorde henne våt i trusa. Video: Mogens Flindt / Ekstra Bladet Vis mer
Hele Norges coronakart