- MORSOMT: I den sjuende sesongen av «Klovn» spiller Lene Nystrøm kona til Casper Christensen (t.v.). Nå forteller Nystrøms eksmann, Søren Rasted, hva han mener om ekskonas innsats i tv-serien. Foto: TV 2 / NTB Scanpix
- MORSOMT: I den sjuende sesongen av «Klovn» spiller Lene Nystrøm kona til Casper Christensen (t.v.). Nå forteller Nystrøms eksmann, Søren Rasted, hva han mener om ekskonas innsats i tv-serien. Foto: TV 2 / NTB ScanpixVis mer

Lene Nystrøm og Søren Rasted:

Aqua-Lene tuller med skilsmissen i «Klovn». Nå svarer eksmannen

Søren Rasted avslører at han skal medvirke i serien.

Tidligere denne måneden rullet den sjuende sesongen av den danske komiserien «Klovn» ut på danske tv-skjermer.

Fra tidligere er det kjent at Lene Nystrøm (44) har kapret en rolle, der hun i likhet med sine kolleger, Frank Hvam (47) og Casper Christensen (49), spiller en karikert og ekstrem utgave av seg selv.

At serier bygger på visse hendelser fra skuespillernes virkelige liv, er ingen ukjent sak. I «Klovn» er Nystrøms karakter blant annet ekstremt opptatt av helse og trening, og prøver å få Christensen, som spiller hennes ektemann, til å gå ned i vekt.

Det er også i denne sammenheng at Christensen i tv-serien mener at Aqua-stjerna gikk fra sin virkelige eksmann, Aqua-bandkollega Søren Rasted (49), fordi han var blitt for tykk.

- Dritmorsomt

Nystrøm var som kjent gift med Rasted i 16 år. I fjor vår kunngjorde musikerne, som har to barn sammen, at de gikk hver til sitt.

Hva som er den virkelige årsaken til bruddet, er blitt holdt privat. Rasted har tidligere avkreftet at det har vært noe dramatikk bak valget, og betegner det hele som en «veldig god» skilsmisse.

At Rasted har fulgt Nystrøm i tv-serien, legger han ikke skjul på. I et intervju med P3-programmet «Den svarte boks» forteller 49-åringen hva han mener om ekskonas innsats i «Klovn».

- Hun har vært med i mange filmer. Jeg har sett henne i ti filmer eller noe, så jeg har sett henne før. Jeg synes det er moro. Jeg synes generelt sett at «Klovn» er dritmorsomt, sier Rasted, ifølge danske BT.

HAR VÆRT SJUK: Lene Nystrøm slet med spiseforstyrrelser i flere år. - Nå er det ca 18 år siden jeg hadde mitt siste tilbakefall, uttalte hun i «Hver gang vi møtes». Video: TV 2 Vis mer Vis mer

- Virkelig morsomt

I samme intervju avslører musikeren at også han blir å se i en mindre opptreden i den danske suksesserien.

- Jeg har en liten cameo (personen er seg selv og ikke en rolle, journ.anm.) i den aller siste episoden. Jeg har lest noe av manus, og det er virkelig morsomt.

Nystrøm har høstet ros for sin innsats som kona til Casper Christensen. Det danske underholdningsnettstedet Skærm.nu skriver blant annet at Aqua-vokalisten «skinner utover hele Klovn-serien» og at «selvironien hennes er overlegen».

Kjærester i virkeligheten

Hva som er påtenkt med Rasteds medvirkning, og i hvilken situasjon han vil dukke opp, er så langt ikke kjent.

«Klovn» har gjort stor suksess med deres brutale humor siden serien startet opp i 2005. I sesongene fram til 2009 var det Iben Hjejle (46) som spilte kona til Christensen. De to var kjærester i virkeligheten, men gikk fra hverandre 2011.

Hjejle gikk ut av produksjonen i fjor.

De tidligere sesongene av «Klovn» har i Norge blitt vist på TV 2. Det er foreløpig ikke bestemt om det også kommer til å gjelde sesong sju.