Lene Nystrøm og Søren Rasted:

Aqua-paret har tjent millioner sammen. Må fordele store verdier etter bruddet

- Begge to, med familie, sitter trygt og godt i det, for resten av livet, sier Nystrøms manager. 

MILLIONER: Som medlemmer av popgruppa Aqua har ekteparet Lene Nystrøm og Søren Rasted tjent millioner. Skilsmissen skal imidlertid ikke gå negativt utover økonomien deres, ifølge Nystrøms manager. Foto: Sara Johannessen / NTB scanpix
MILLIONER: Som medlemmer av popgruppa Aqua har ekteparet Lene Nystrøm og Søren Rasted tjent millioner. Skilsmissen skal imidlertid ikke gå negativt utover økonomien deres, ifølge Nystrøms manager. Foto: Sara Johannessen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Onsdag morgen ble det kjent at artistparet Lene Nystrøm (43) og Søren Rasted (47), kjent fra popgruppa Aqua, skal skilles.

Det tidligere paret fortalte i en uttalelse at de har valgt å gå hvert til sitt etter nesten 16 års ekteskap.

- Min mann Søren og jeg har etter snart 16 års ekteskap valgt å gå hver til vårt. Dette gjør vi i enighet og med den største respekt for hverandre, het det i uttalelsen fra Nystrøms manager, Ole Fredrik Jonsbråten.

Nystrøm og Rasted understreker i uttalelsen at de ønsker hverandre alt godt for framtida, og at de vil verne om vennskapet, familien, og bandet - som har planlagt en rekke konserter i løpet av 2017. Lørdag stod Aqua på scenen under «We Love The 90s» i Telenor Arena, og til helga går turen til Bergen og Stavanger.

FLOTT GAVE: Lene Nystrøm fikk denne røde Mustangen av Søren Rasted i 40-årsgave. Foto: Facebook (gjengitt med tillatelse)
FLOTT GAVE: Lene Nystrøm fikk denne røde Mustangen av Søren Rasted i 40-årsgave. Foto: Facebook (gjengitt med tillatelse) Vis mer

Kjøpte kostbar eiendom

Og gjennom suksessen med Aqua har Nystrøm og Rasted tjent flerfoldige millioner kroner, i likhet med René Dif og Claus Norréen.

I 2001 skrev Dagbladet at paret til sammen hadde tjent minst 210 millioner kroner, hvorav «Aqua-Lene» hadde tjent minst 80 millioner og ektemannen minst 130 millioner.

Den danske avisa Ekstra Bladet gjorde en gjennomgang av Aqua-medlemmenes økonomi i 2016.

Der kom det blant annet fram at Nystrøm og Rasted eier eiendommen «Øxenholm» like utenfor Birkerød i Danmark, som de kjøpte for 26 millioner danske kroner i 2006.

- Vi har gått i årevis og kikket på det huset. Det er simpelthen så lekkert. Ikke fordi det har svømmebasseng og masse luksus. Det er bare så gammelt, historisk lekkert, sa Rasted om huskjøpet til danske BT den gang.

Saken fortsetter under bildet.

STOR HAGE: På eiendommen Øxenholm er det nok av plass til lek og grilling i hagen. Foto: Instagram (gjengitt med tillatelse)
STOR HAGE: På eiendommen Øxenholm er det nok av plass til lek og grilling i hagen. Foto: Instagram (gjengitt med tillatelse) Vis mer

- Påvirker ikke økonomien negativt

Lene Nystrøm og Søren Rasted kjøpte dessuten et sommerhus i Tisvildeleje, som ligger på «den danske Riviera», for 3,2 millioner danske kroner i 2006, ifølge Ekstra Bladet.

Hvordan det tidligere paret, som har to barn sammen, vil dele verdiene mellom seg, er foreløpig ikke kjent. Lene Nystrøms manager, Ole Fr. Jonsbråten, vil ikke kommentere økonomi eller fordeling mellom Nystrøm og Rasted.

Jonsbråten sier imidlertid til Dagbladet at skilsmissen ikke vil ha negativ innvirkning på økonomien deres:

- Som de selv uttaler: «dette gjør vi i enighet og med den største respekt for hverandre», svarer vel egentlig godt nok, på at de er godt forlikt. Begge to, med familie, sitter trygt og godt i det, for resten av livet.

På spørsmål fra Dagbladet hva angår fremtidige bookede konserter, sier Jonsbråten at bruddet ikke vil få innvirkning på de mange planlagte Aqua-konsertene i 2017:

- Alle fremtidige bookede konserter, både i Norge, og andre land, går som planlagt. Nystrøm og Rasted ønsker ikke kommentere noe utover dette, og ber om ro og respekt for situasjonen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer