Lene Nystrøm og Søren Rasted:

Aqua-paret har tjent millioner sammen. Må fordele store verdier etter bruddet

- Begge to, med familie, sitter trygt og godt i det, for resten av livet, sier Nystrøms manager. 

MILLIONER: Som medlemmer av popgruppa Aqua har ekteparet Lene Nystrøm og Søren Rasted tjent millioner. Skilsmissen skal imidlertid ikke gå negativt utover økonomien deres, ifølge Nystrøms manager. Foto: Sara Johannessen / NTB scanpix
MILLIONER: Som medlemmer av popgruppa Aqua har ekteparet Lene Nystrøm og Søren Rasted tjent millioner. Skilsmissen skal imidlertid ikke gå negativt utover økonomien deres, ifølge Nystrøms manager. Foto: Sara Johannessen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Onsdag morgen ble det kjent at artistparet Lene Nystrøm (43) og Søren Rasted (47), kjent fra popgruppa Aqua, skal skilles.

Det tidligere paret fortalte i en uttalelse at de har valgt å gå hvert til sitt etter nesten 16 års ekteskap.

- Min mann Søren og jeg har etter snart 16 års ekteskap valgt å gå hver til vårt. Dette gjør vi i enighet og med den største respekt for hverandre, het det i uttalelsen fra Nystrøms manager, Ole Fredrik Jonsbråten.

Nystrøm og Rasted understreker i uttalelsen at de ønsker hverandre alt godt for framtida, og at de vil verne om vennskapet, familien, og bandet - som har planlagt en rekke konserter i løpet av 2017. Lørdag stod Aqua på scenen under «We Love The 90s» i Telenor Arena, og til helga går turen til Bergen og Stavanger.

Kjøpte kostbar eiendom

Og gjennom suksessen med Aqua har Nystrøm og Rasted tjent flerfoldige millioner kroner, i likhet med René Dif og Claus Norréen.

I 2001 skrev Dagbladet at paret til sammen hadde tjent minst 210 millioner kroner, hvorav «Aqua-Lene» hadde tjent minst 80 millioner og ektemannen minst 130 millioner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer