<strong>KREVER MER:</strong> Gaute Grøtta Grav har ledet «Farmen» siden 2004, og tror seerne krever mer av serien for hvert år. - Jobben vår er å sørge for at «Farmen» fortsatt leverer på tv, sier programleder-veteranen. Her avbildet foran hovedhuset og tunet. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
KREVER MER: Gaute Grøtta Grav har ledet «Farmen» siden 2004, og tror seerne krever mer av serien for hvert år. - Jobben vår er å sørge for at «Farmen» fortsatt leverer på tv, sier programleder-veteranen. Her avbildet foran hovedhuset og tunet. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet Vis mer

Årets «Farmen»-gård er den dyreste noensinne

En forlatt rønne på svenskegrensa har blitt totalrenovert. Prislappen har aldri vært høyere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FINNSVIKA (Dagbladet): - Det har vært enorme forberedelser. Mer enn noen gang. Vi kan ikke tillate oss å senke lista.

Han sa det i fjor, og. Forklarte hvordan tilretteleggelsen av «Farmen»-gården - som den gang lå ved Eidsvoll - «aldri hadde vært større».

Nå overgår Gaute Grøtta Grav (37) seg selv - igjen.

- Kan alltid bli bedre

- Seerne krever mer. Vi krever mer. Det handler om å alltid pushe seg selv til å bli bedre. I år brukte vi faretruende lang tid på å finne en «Farmen»-gård vi var førnøyd med, forteller programleder-veteranen, som erkjenner at han har vært nervøs for å ikke rekke tidsskjema.

Denne uka flytter imidlertid 14 realityklare nordmenn inn på et totalrenovert småbruk i Finnsvika utenfor Halden. Området ligger drøyt 500 meter fra svenskegrensa, i typiske landlige omgivelser med tett skog og obligatorisk sjøutsikt.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer