TV-KLARE: I våres skulle seks single bønder knive om å komme videre i «Jakten på kjærligheten». F.v. Erik Grytnes, Ingvar Alstad, Beate Østbye, Beatrice Fjell, programleder Katarina Flatland, Jon Christian Hvidste og, Rolf Gjølstad. Nå er det kjent hvilke fire av dem seerne kan følge på TV i høst. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
TV-KLARE: I våres skulle seks single bønder knive om å komme videre i «Jakten på kjærligheten». F.v. Erik Grytnes, Ingvar Alstad, Beate Østbye, Beatrice Fjell, programleder Katarina Flatland, Jon Christian Hvidste og, Rolf Gjølstad. Nå er det kjent hvilke fire av dem seerne kan følge på TV i høst. Foto: Lars Eivind Bones / DagbladetVis mer

Årets «Jakten»-bønder lover en heftig tv-høst: - Blir en del klining hjemme på gården

Nå er årets fire endelige «Jakten på kjærligheten»-bønder avslørt.

(Dagbladet): Mandag morgen kunne Dagbladet avsløre at 24-årige Beatrice Fjell er en av de fire bøndene som får lete etter en partner i «Jakten på kjærligheten» i høst.

Og i premiereprogrammet i kveld, ble de tre andre utvalgte bøndene avslørt:

Rolf Gjølstad (63), Erik Grytnes (38) og Ingvar Alstad (31) var også blant dem som mottok flest brev fra håpefulle friere.

Det betyr at det er Beate Østbye (40) og Jon Christian Hvidsten (28) som må fortsette letingen etter den store kjærligheten uten tv-kameraene på slep.

- Flørting og en del klining

Dagbladet har tatt runden hos de fire utvalgte bøndene for å lodde stemningen blant dem etter avsløringen.

- Da Katarina fortalte at jeg var videre, fikk jeg en «nå er sommeren redda»-følelse! Det var en veldig overveldende følelse, for jeg hadde innstilt meg på å ikke gå videre. Så ja, jeg ble overveldet, men det var av glede, sier Erik Grytnes.

LOVER KLINING: Andebu-bonden Erik Grytnes. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
LOVER KLINING: Andebu-bonden Erik Grytnes. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

I neste ukes «Jakten»-episode kan seerne følge ham og de tre andre bøndene på speeddate med frierne sine. Andebu-bonden kan allerede nå røpe at det blir en litt blandet opplevelse:

- Å gå på speeddate var også en veldig overveldene greie, det bare kom og kom og kom damer inn! Men det var overraskende lite kleint. Det var bare en eller to stykker som var litt kleine.Jeg var rimelig stressa i forkant, satt i et rom med 7-8 kamerafolk og ante ikke hva som skulle skje. Jeg tror nok jeg var ganske svett, hehe.

Årets yngste «Jakten»-bonde, og den yngste kvinnelige bonden i TV 2-programmets historie, Beatrice Fjell (24), forteller at det blir kyssing så vel som gråting på skjermen for hennes del.

Og Erik Grytnes innrømmer også at det blir litt «action» fra hans side.

- Hos meg på gården ble det både flørting og en del klining, det gjorde det. Og det var veldig deilig, det ligger jo en bekreftelse i det. Så det var veldig fint, veldig gøy! forteller han muntert.

- Kyssing hører med

Årets eldste bonde, Rolf Gjølstad, var heller ikke forberedt på å bli med videre i tv-programmet. Så da programleder Katarina Flatland (28) ga ham den gode nyheten, ble han litt satt ut.

- Det var jo en veldig sterk opplevelse. For jeg hadde nesten ikke trodd at jeg skulle gå videre, siden jeg fikk så mange henvendelser utenom, fra folk som av ulike grunner ikke ville være med på tv.

HEMMELIGHETSFULL: Rolf Gjølstad vil ikke røpe altfor mye om det som skjer fra hans side i årets «Jakten»-sesong. Foto: Espen Solli/ TV 2
HEMMELIGHETSFULL: Rolf Gjølstad vil ikke røpe altfor mye om det som skjer fra hans side i årets «Jakten»-sesong. Foto: Espen Solli/ TV 2 Vis mer

- Hvordan var det å gå på speeddate?

- Det var en brokete, men morsom opplevelse. Det var alle mulige innslag og varianter! Veldig mange hadde forberedt seg og prata veldig mye, andre var mer tilbakeholdne. Det var alt fra terningkast én til terningkast seks, slik er det jo, sier Gjølstad.

Når det gjelder kyssing på tv, vil 63-åringen fra Vestby i Akershus derimot ikke si så mye.

- Vel, jeg har hørt at det går noen rykter om at det blir mye kyssing på tv, hehe ... Mer kan jeg ikke si akkurat nå, utover det at noe av det som er bra i et forhold, det er jo kyssinga. Det hører med! svarer han lattermildt.

UTVALGT: Beatrice Fjell er en av fire bønder som får lete etter kjærligheten på TV i «Jakten på kjærligheten». Her får hun beskjeden fra programleder Katarina Flatland. Video: TV 2 Vis mer Vis mer

Lover en heftig tv-høst

Da Dagbladet møtte Sparbu-bonden Ingvar Alstad (31) i april, kunne trønderen fortelle at han ikke ante hvem som hadde meldt ham på «Jakten».

Nå, om lag fem måneder seinere, er dette fortsatt et mysterium.

- Nei, jeg vet fortsatt ikke hvem det er. Jeg hadde et par i kikkerten som jeg var ganske sikker på at det kunne være, men ... De jeg mistenkte hadde ikke klart å holde seg så lenge om det hadde vært dem, hehe. Men det kommer sikkert for en dag, jeg håper det.

- HEFTIG: Bonde Ingvar Alstad røper at folk kan vente seg en «Jakten»-sesong det er verdt å følge med på. Foto: Espen Solli/ TV 2
- HEFTIG: Bonde Ingvar Alstad røper at folk kan vente seg en «Jakten»-sesong det er verdt å følge med på. Foto: Espen Solli/ TV 2 Vis mer

Det å skulle gå på speeddater på knappe fem minutter med sine utvalgte friere, omtaler 31-åringen som en ny opplevelse:

- Det var veldig spesielt. Men jeg visste jo hva jeg gikk til, og det gjorde de som kom også. Det ble noen litt rare øyeblikk innimellom, selv om det ble ikke helt stille på noe tidspunkt. Men man konkluderte ganske fort, da. Begge veiene, egentlig, sier Alstad.

- Katarina Flatland har allerede røpet at det blir både drama og klining i årets sesong. Bidrar du til dette, eller?

- Det gjenstår å se, da. Men det blir nok en heftig tv-høst, for å si det sånn. Så jeg tror man bør se på, avslutter han lurt.