Årets kjendisbryllup

Det har vært et år i kjærlighetens navn for flere av de norske kjendisparene.

KJENDISBRYLLUP: Flere norske kjendiser har blitt smidd hymens lenker i år. Se oversikten over de norske kjendisbryllupene i denne saken. Foto: Andreas Fadum / Lars Gautneb / Se og Hør
KJENDISBRYLLUP: Flere norske kjendiser har blitt smidd hymens lenker i år. Se oversikten over de norske kjendisbryllupene i denne saken. Foto: Andreas Fadum / Lars Gautneb / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er ingen tvil om at 2019 har vært et år i kjærlighetens navn, og flere av landets største kjendiser har blitt smidd i hymens lenker.

Bryllupene har skapt overskrifter både her til lands og ikke minst utenlands, og det har vært alt fra overdådige millionbryllup i utlandet med flere store stjerner på gjestelistene, hemmelige bryllup og mer folkelige bryllup, til de med massiv presse og oppmøtte folkemengder til stede.

Her er en oversikt over årets norske kjendisbryllup.

Delte nyheten på Instagram

Først ut var den norske fotballspilleren Ada Hegerberg (24) og kjæresten Thomas Rogne (29). Nyheten om at duoen hadde gitt hverandre sitt ja delte førstnevnte i et innlegg på Instagram 26. mai.

«Overveldet etter å ha giftet meg med mitt livs kjærlighet og å ha delt vår spesielle dag med familien og våre nærmeste venner», skrev Hegerberg til et bilde av seg selv og sin nye ektemann.

Hegerberg hadde på seg en nydelig hvit kjole for anledningen med en blomsterbukett i hånda, mens Rogne hadde på seg en mørkeblå dress.

I Instagram-innlegget avslørte Hegerberg at selve bryllupsfeiringen vil finne sted i Italia sommeren 2020. Paret møttes for øvrig for aller første gang i 2016, og under idrettsgallaen samme år kunne Hegerberg bekrefte overfor Se og Hør at de var et par.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer