Året som gikk:

Årets største kjendisbrudd

Disse bruddene husker vi best fra 2019.

BRUDD: En rekke kjendisforhold tok slutt i 2019, blant annet forholdet mellom Gunhild og Petter Stordalen. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: En rekke kjendisforhold tok slutt i 2019, blant annet forholdet mellom Gunhild og Petter Stordalen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dette året kryper mot slutten, og snart går vi inn i 2020 - og med det også et nytt tiår. Året vi legger bak oss har vært preget av skandaler og brutte løfter - også for kjendisene. Når vi skal gjøre opp kjærlighetsregnskapet for året som har gått, er det nemlig enkelt å gi opp troa på den evige kjærligheten.

Korte romanser, årelange ekteskap og brutte forlovelser - kjærligheten tar slutt også for Norges og verdens største stjerner.

Her har vi samlet en liten oversikt over kjendisbruddene som skapte størst sjokkbølger i året som gikk:

Synnøve Skarbø og Per-Øyvind Skaarnes:

2019 ble sparket i gang med at ryddeguru og programleder Synnøve Skarbø (49) tårevått fortalte i sin egen podkast at forholdet til Per-Øyvind Skaarnes hadde tatt slutt.

- Jeg har bestemt meg for at jeg ikke skal begynne å grine, jeg vil ikke bli sentimental. Dette er skikkelig, skikkelig vanskelig, sa hun i podkasten «Synnøve og Vanessa» som hun har med venninna Vanessa Rudjord (43).

Skarbø og Skaarnes hadde vært et par siden 2010, og to år seinere kom deres felles datter Lydia til verden. 49-åringen har flere ganger snakket om bruddet, blant annet i et større intervju med Dagbladet Magasinet i sommer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer