- Årets ungkar er et scoop

Superkjekk, mener Dons.

|||- Vi har fått en fantastisk bra ungkar i år. Han ser veldig bra ut, og er en smart, oppegående og sosial fyr. I tillegg er han superkjekk og utrolig sympatisk, sier Christopher Dons (34) til Dagbladet på telefon fra Durban i Sør-Afrika.

Han skal også i år lede tv-seerne gjennom ti episoder med ungkarsromantikk. Programmet kommer på skjermen i mars.

Suksess
Fjorårssesongen ble en stor publikumssuksess for TVNorge. Finalen ble sett av 420?000 nordmenn, mens 310?000 fulgte de andre sendingene. Dons tror likevel ikke «Ungkaren»-interessen er noe mindre i år.

- Jeg ser ingen grunn til at seertallene skal ligge noe lavere enn i fjor, sier han.

Noe av suksessen ble da forklart med ungkar Stig Kjos? (31) popularitet. Kanalen brukte lang tid på å finne en verdig erstatter, men er nå sikre på å ha skutt blink.

- Ungkaren er rett og slett et scoop. Vi har med noen veldig bra kvinner, og de kommer til å elske ham, sier Dons.

«20 vs. 40»
Han røper også at årets deltaker er rundt 30 år. Men bortsett fra det er TVNorge særdeles sparsommelig med detaljer rundt programmet.En av grunnene er at det for tida sitter ni kvinner i 20-åra og like mange i 40-åra, og lurer spent på hva, og ikke minst hvem, som venter dem når de om kort tid blir fløyet til Sør-Afrika for en måneds innspilling.

Sub-tropisk klima
I fjor fant innspillingen sted i byen Franschhoek, i vindistriktet like ved Cape Town i Sør-Afrika. Pressesjef for «Ungkaren 20 vs. 40», Thea Lund Kristoffersen, forteller at årets location er varmere enn i fjor, og at stranda får en mer framtredende rolle.