Ari Behn bryter tausheten om Märtha og Durek

Kommenterer forholdet for første gang.

- ENORM PÅGANG: Kunstner Ari Behn forklarer at det er mange som har søkt en kommentar fra ham om ekskonas nye forhold. Nå snakker han ut i Se og Hørs tirsdagsutgave. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
- ENORM PÅGANG: Kunstner Ari Behn forklarer at det er mange som har søkt en kommentar fra ham om ekskonas nye forhold. Nå snakker han ut i Se og Hørs tirsdagsutgave. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er i overkant av ei uke siden prinsesse Märtha Louise (47) og den amerikanske «sjamanen» Durek Verrett (44) avslørte sitt kjærlighetsforhold.

Siden har paret dominert nyhetsbildet i form av utleverende intervjuer, temperamentsfulle debatter, og ikke minst har de preget spaltene med sin mye omtalte foredragsturné.

For første gang etter at Märtha Louise selv slapp nyheten om sin «sjaman»-kjæreste, kommenterer eksmannen Ari Behn (46) romansen i Se og Hør.

- Egentlig vil jeg ikke si så mye rundt dette. Men det har vært en enorm pågang, så noe bør jeg vel kanskje si, sier Behn i det eksklusive intervjuet i Se og Hørs tirsdagsutgave.

- Ønsker dem lykke

Han var som kjent gift med prinsessen fra 2002 til 2017 - et ekteskap som selv fikk erfare en voldsom medieoppmerksomhet. Ifølge Se og Hør har 46-åringen i dag forsonet seg med skilsmissen, og meddeler samtidig at han er glad på ekskonas vegne.

- Jeg ønsker dem all lykke og kjærlighet de kan få, sier Behn til Se og Hør.

Selv om kongefamilien på mange måter har fått et nytt tilskudd i form av Durek Verrett, regnes Ari Behn fortsatt som en del av familien. Da han og Märtha Louise gikk hver til sitt, varslet kongehuset at de ønsket å beholde et nært forhold til den 46 år gamle kunstneren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer