Ari Behn:

Ari Behn i bilulykke

Forfatteren og kunstnerens bil havnet i grøfta fredag formiddag. 

DRAMATISK START PÅ HELGA: Ari Behn var involvert i en bilulykke fredag, men kom uskadet fra hendelsen. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
DRAMATISK START PÅ HELGA: Ari Behn var involvert i en bilulykke fredag, men kom uskadet fra hendelsen. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Budstikka skriver at en bil som skal tilhøre forfatter og kunstner Ari Behn (44), har kjørt i grøfta like før klokka 11.30 fredag formiddag.

Etter det Dagbladet får opplyst, er det Ari Behn selv som var fører av bilen da ulykken inntraff på Gamle Ringeriksvei.

Oslo politidistrikt skriver på Twitter at bilen tilsynelatende har fått hjulene utenfor veibanen og havnet i grøfta. Den høyre siden av bilen er blitt skrapet opp mot fjellveggen, men føreren framstår uskadet og har blåst grønt.

Operasjonsleder Rune Ullsand i Oslo politidistrikt vil ikke kommentere hvorvidt bilføreren som kjørte av veien er Ari Behn, men bekrefter at det er snakk om en mann i 40-åra.

- Mannen, som sier at han kjørte av veien for å unngå å kollidere med en annen bil, er kjørt til legevakta for en sjekk. Bilen har store skader, forteller Ullsand til Dagbladet.

Saken fortsetter nedenfor.

Ari Behn var tidligere gift med prinsesse Märta Louise (45), men i august i fjor kom nyheten om at paret hadde valgt å gå hvert til sitt etter 14 års ekteskap. Da bruddet ble offentlig kjent, kom Slottet med følgende pressemelding:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer