«Farmen kjendis» sesong 2:

Ari Behn takket nei til «Farmen kjendis». Han var ikke den eneste

Et knippe norske kjendiser har sagt nei til å være med i TV 2-suksessen. 

SA NEI: Blogger Sophie Elise Isachsen, tv-personlighet Svein Østvik og forfatter Ari Behn er blant dem som har takket nei til å være med i andre sesong av «Farmen kjendis» på TV 2. Foto: Christian Roth Christensen, Sveinung U. Ystad / Dagbladet
SA NEI: Blogger Sophie Elise Isachsen, tv-personlighet Svein Østvik og forfatter Ari Behn er blant dem som har takket nei til å være med i andre sesong av «Farmen kjendis» på TV 2. Foto: Christian Roth Christensen, Sveinung U. Ystad / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Lørdag ble deltakerne i den neste sesongen av realitykonseptet «Farmen kjendis» offentliggjort.

Sesong én av kjendis-versjonen av TV 2s populære realityserie ble vinterens store tv-snakkis, og skapte mye engasjement i norske sofakroker - og i kjendisredaksjonen til Dagbladet og Seoghør.no .

Ikke alle deltakerne var like profilerte da de ble sendt inn på gården, men mens programmet rullet over tv-skjermene kom navn som Leif Einar «Lothepus» Lothe, Ingeborg Myhre og Jarl Goli på «alles» lepper.

Innspillingen av den nye sesongen har nettopp startet, og det er blitt påpekt at flere av årets deltakere ikke ligger i toppsjiktet i kjendis-Norge. Dagbladet har tatt seg en runde for å finne ut hvilke kjendiser som fikk tilbud om å delta, men som takket nei til sesong to av «Farmen kjendis».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.