Angrepet i Manchester:

Ariana Grande-leiren bryter stillheten: - Hjerteskjærende

Artistens trommis og manager forteller om angrepet i Manchester som foreløpig har krevd 22 liv. 

I SORG: Ariana Grande har ikke uttalt seg etter terrorangrepet på hennes konsert i Manchester, annet enn i form av en melding på Twitter like etterpå. Nå har imidlertid mennesker i hennes apparat begynt å bryte stillheten rundt hva som skjedde mandag kveld. Foto: NTB scanpix
I SORG: Ariana Grande har ikke uttalt seg etter terrorangrepet på hennes konsert i Manchester, annet enn i form av en melding på Twitter like etterpå. Nå har imidlertid mennesker i hennes apparat begynt å bryte stillheten rundt hva som skjedde mandag kveld. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mandag kveld spilte den amerikanske popartisten Ariana Grande (23) en utsolgt konsert i Manchester, foran tusenvis av skrikende fans. Det ingen visste var at kvelden skulle ende i katastrofe.

22 år gamle Salman Abedi tok med seg 22 mennesker inn i døden, da han detonerte en selvmordsbombe i konserthallens foajé like etter at artisten hadde gått av scenen. 59 andre ble skadd i det som beskrives som det verste angrepet i Storbritannia siden London-bombingen i 2005.

Ariana Grande og hennes crew kom seg helskinnet fra hendelsen. Sett bort fra én hjerteskjærende melding på Twitter, har hun ikke uttalt seg i ettertid. Nå har imidlertid mennesker i teamet hennes begynt å fortelle om den skjebnesvangre kvelden. Blant dem er trommeslageren hennes, Aaron Spares, og hennes mangager, Scooter Braun.

- Velger å leve

På sin Twitter-konto har manageren skrevet en rekke meldinger omhandlende det grufulle angrepet i den britiske storbyen. Han forteller at han var ute til middag med foreldrene sine, da han begynte å tenke over hvor heldige de faktisk er.

- Vi er frie. Vi er alle forskjellige, men vi er frie til å nyte hverandres selskap, skriver han og fortsetter:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer