Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Mac Miller:

Ariana Grandes kjæreste tatoverte seg i Oslo

Rapperen Mac Miller ringte kjæresten under besøket. - Jeg føler meg nesten i sjokk enda bare på grunn av samtalen med Ariana, sier tatoveringsartisten.

I OSLO: Rapperen Mac Miller dukket opp på tatoveringsstudioet Attitude denne uken. Her med tatoveringsartisten og med kjæresten Ariana Grande. Foto: NTB Scanpix/privat
I OSLO: Rapperen Mac Miller dukket opp på tatoveringsstudioet Attitude denne uken. Her med tatoveringsartisten og med kjæresten Ariana Grande. Foto: NTB Scanpix/privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): I forbindelse med en opptreden på Slottsfjellfestivalen i kveld, landet den amerikanske rapperen Mac Miller (25) på norsk jord denne uken.

Noe av det første Miller gjorde, som for øvrig er kjæresten til Ariana Grande (24), var å la seg tatovere i Oslo.

På sin Instagram-konto i natt har Malcolm James McCormick, som han egentlig heter, lagt ut to bilder fra studioet «Attitude Tattoo», som ligger på Pilestredet i Oslo.

Ett bilde av selve tatoveringen, som er forsiden av barndomshjemmet hans, og ett av tatoveringsartisten, som kaller seg Electric Linda, mens hun jobber på låret hans.

The House That Funk Built

Et innlegg delt av Mac Miller (@larryfisherman)

«I huset som funken bygget,» skriver han under bildet.

🏡❤️

Et innlegg delt av Mac Miller (@larryfisherman)

Til Dagbladet forteller Linda - som helst ikke vil bruke etternavnet sitt - at daglig leder av tatoveringsstudioet hadde blitt kontaktet av Millers presseansvarlig.

Via Instagram hadde Miller fått se Lindas tidligere tatoveringer og nesten med én gang bedt henne om å reise til hotellrommet hans med utstyret klart.

- Jeg fikk hilst på gutta, og så tatoverte jeg fotografen som het Justin. Så ville egentlig også Mac at jeg skulle tatovere ham på hotellrommet, men han ville ha en såpass stor tatovering at jeg sa at da er det mye bedre å gjøre det i studioet, for der har jeg det jeg trenger, forteller hun over telefonen.

Rapperen hadde sagt seg enig og kommet tilbake kvelden etter. Underveis forteller Linda at de hadde snakket om litt av hvert og at Miller hadde vært lett å prate med; nesten som en god venn.

GOD TONE: Mac Miller hadde pratet med kjæresten Ariana Grande mens han fikk tatovering i Oslo. Foto: NTB Scanpix
GOD TONE: Mac Miller hadde pratet med kjæresten Ariana Grande mens han fikk tatovering i Oslo. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Mens jeg satt og tatoverte ringte kjæresten, Ariana Grande, på Facetime. Jeg fikk jo helt hakeslepp, det var helt surrealistisk. Jeg fikk snakke med henne, hilste og vinket. Hun spurte hva jeg het og sa «hyggelig å hilse på deg». Jeg var helt i tåka.

- De hadde en hyggelig kjærestesamtale. Det var tydelig at de er glade i hverandre og støtter hverandre og at de har forståelse for hverandre, på en måte.

Etter at tatoveringen var ferdig hadde Miller vært storfornøyd og sagt at det var hans favoritt så langt.

- Jeg føler meg nesten i sjokk ennå bare på grunn av samtalen med Ariana. Det var bonusen, liksom, forteller hun.

Tidligere har Linda tatovert begge Madcon-gutta - Tshawe flere ganger - samt Vinnie, Omar Bhatti og Hank von Helvete. For en stund siden tatoverte hun også trombonisten til Bruno Mars, men måtte si pent nei da resten av bandet også ville, fordi hun rett og slett ikke hadde tid.

Ferierer i Oslo

I løpet av sin korte uke her, har «Weekend»-rapperen allerede rukket å spille golf og sjekke ut bassenget på Stordalen-hotellet The Thief i Oslo.

Begge deler er dokumentert og lagt ut på Instagram sammen med tekst som antyder at han kan ha tatt litt av sommerferien i Norge.

day off

Et innlegg delt av Mac Miller (@larryfisherman)

Mac Miller er kjæresten til popstjerna Ariana Grande (24) som nylig holdt veldedighetskonsert i Manchester etter bombingen. Miller var til stede og fremførte, sammen med blant andre Coldplay, Justin Bieber, Katy Perry og Miley Cyrus.

Fikk «puppekrone»

Det er ikke bare Miller som har tatt veien til et tatoveringsstudio i løpet av Norgesbesøket.

«Girls»-stjerna Lena Dunham (31) var i Oslo i mars i anledningen sin fars kunstutstilling på Gerhardsen Grener på Tjuvholmen, men rakk også en tur innom «Lucky 7 Tattoos» som ligger ved Pilestredet.

Tatoveringen var et smykke som slynger seg over nedre del av brystpartiet, og under bildet der hun viser den frem skriver hun:

«Takk til @tinegrimm for mitt krigs-bryststykke/puppekrone. Dette er min første originale tatovering av en kvinnelig tatovør, og den føles hellig og kul –og hun disset meg ikke for å kopiere @badgarlriris plassering.»

Dunham hintet til at superstjerne Rihanna har en lignende tatovering. I et norsk perspektiv kan den minne om bloggstjerna Sophie Elises kroppskunst.

«Girls»-stjerna skilte seg ut fra andre verdensstjerner. Hun postet verken bilder fra Aker Brygge, eller av nakne statuer i Frognerparken.

Lena Dunham skrøt til Dagbladet av Norge under kunstutstillingen til faren tidligere denne uka.

- Det er veldig vakkert her i Norge. Jeg er her for å støtte faren min og kunsten hans. Jeg skal egentlig bare kose meg og snakke med folk jeg kjenner, sa Lena Dunham til det oppmøtte pressekorpset.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!