Mac Miller:

Ariana Grandes kjæreste tatoverte seg i Oslo

Rapperen Mac Miller ringte kjæresten under besøket. - Jeg føler meg nesten i sjokk enda bare på grunn av samtalen med Ariana, sier tatoveringsartisten.

I OSLO: Rapperen Mac Miller dukket opp på tatoveringsstudioet Attitude denne uken. Her med tatoveringsartisten og med kjæresten Ariana Grande. Foto: NTB Scanpix/privat
I OSLO: Rapperen Mac Miller dukket opp på tatoveringsstudioet Attitude denne uken. Her med tatoveringsartisten og med kjæresten Ariana Grande. Foto: NTB Scanpix/privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet.no): I forbindelse med en opptreden på Slottsfjellfestivalen i kveld, landet den amerikanske rapperen Mac Miller (25) på norsk jord denne uken.

Noe av det første Miller gjorde, som for øvrig er kjæresten til Ariana Grande (24), var å la seg tatovere i Oslo.

På sin Instagram-konto i natt har Malcolm James McCormick, som han egentlig heter, lagt ut to bilder fra studioet «Attitude Tattoo», som ligger på Pilestredet i Oslo.

Ett bilde av selve tatoveringen, som er forsiden av barndomshjemmet hans, og ett av tatoveringsartisten, som kaller seg Electric Linda, mens hun jobber på låret hans.

«I huset som funken bygget,» skriver han under bildet.

Til Dagbladet forteller Linda - som helst ikke vil bruke etternavnet sitt - at daglig leder av tatoveringsstudioet hadde blitt kontaktet av Millers presseansvarlig.

Via Instagram hadde Miller fått se Lindas tidligere tatoveringer og nesten med én gang bedt henne om å reise til hotellrommet hans med utstyret klart.

- Jeg fikk hilst på gutta, og så tatoverte jeg fotografen som het Justin. Så ville egentlig også Mac at jeg skulle tatovere ham på hotellrommet, men han ville ha en såpass stor tatovering at jeg sa at da er det mye bedre å gjøre det i studioet, for der har jeg det jeg trenger, forteller hun over telefonen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer