Aris melding på Märtha Louises bursdag: - Vi elsker deg

Prinsessen fyller 45 år. 

SLUTT: Ari Behn og Prinsesse Märtha Louise på slottsbalkongen i forbindelse med feiringen av kongeparets 75-års dager.
Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
SLUTT: Ari Behn og Prinsesse Märtha Louise på slottsbalkongen i forbindelse med feiringen av kongeparets 75-års dager. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I begynnelsen av august i år kom nyheten om at Prinsesse Märtha Louise og forfatter Ari Behn skulle skilles, etter 14 års ekteskap.

I 2001 forlovet Märtha seg med Behn, og i mai året etter giftet de seg i Trondheim. Det ble mye oppmerksomhet rundt både forlovelsen og bryllupet da Behn den gang blant annet omtalt som en «forfatterbølle».

Eksperter la merke til flere forandringer ved prinsessen etter at hun traff Ari Behn.

I dag fyller Prinsesse Märtha Louise 45 år og i dag tidlig la Ari Behn ut et bilde av en rose på Instagram med den korte teksten: «Happy Birthday. We love you».

Prinsesse Märtha Louise ble født den 22. september 1971 på Rikshospitalet i Oslo, som første barn av Kong Harald og Dronning Sonja av Norge.

- Jeg tror Ari fikk Märtha til å føle seg sett og verdsatt. Og jeg husker fortsatt de blikkene som de to sendte til hverandre da forlovelsen ble offentliggjort.Jeg tror aldri jeg har sett noen som har vært så forelska, sier Ingeborg Heldal bloggredaktør i Aller, samme konsernet som Dagbladet er en del av om det eventyrlige bryllupet som tok plass i Nidarosdomen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.