Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Arnold Schwarzenegger:

Arnold Schwarzenegger fikk utført åpen hjertekirurgi

Ble operert torsdag.

ÅPEN HJERTEKIRURGI: Arnold Schwarzenegger ble torsdag operert i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix
ÅPEN HJERTEKIRURGI: Arnold Schwarzenegger ble torsdag operert i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): «Terminator»-stjerna Arnold Schwarzenegger (70) ble torsdag operert ved privatsykehuset Cedars-Sinai Medical Center i Los Angeles, ifølge CNN.

70-åringen fikk utført åpen hjertekirurgi, og hans representant, Daniel Ketchell, informerer at tilstanden til skuespillerstjerna er stabil.

Det var TMZ som først meldte om operasjonen, der man fikk inntrykk av at situasjonen var langt mer dramatisk. Nettstedet skrev at Schwarzenegger hadde fått gjennomført en akutt hjerteoperasjon, etter at det oppsto komplikasjoner ​da han var inne for å skifte kateterventil.

Ifølge CNN skal operasjonen ha vært planlagt, der den tidligere guvernøren i California var inne for å skifte en ikke-fungerende hjerteklaff.

70-åringen har en medfødt hjertefeil, og fikk satt inn en kunstig klaff allerede i 1997, som aldri var ment å være der permanent og som nå måtte skiftes.

- Schwarzenegger er våken, og hans første ord var faktisk: «Jeg er tilbake». Så han har det fint, sier Ketchell.

Schwarzeneggers første uttalelse etter operasjonen var altså med referanse til hans mest berømte filmsitat, «I'll be back», fra «The Terminator» (1984).

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!