Arnold Schwarzenegger:

Arnold Schwarzenegger «fotobombet» turister. De ante ikke hvem han var

Den verdensberømte stjerna overrasket thailandske turister i Paris. 

MIDTPUNKT: Arnold Schwarznegger stiller seg midt i bildet da han overrasker en rekke thailandske turister. Foto: Arnold Schwarznegger / Instagram 
MIDTPUNKT: Arnold Schwarznegger stiller seg midt i bildet da han overrasker en rekke thailandske turister. Foto: Arnold Schwarznegger / Instagram  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Nylig dukket det opp bilder av «Terminator»-stjerna Arnold Schwarzenegger (69) som fotobombet turister i Frankrike.

69-åringen har i en årrekke vært kjent for sine store karriereprestasjoner innenfor utallige felt, og er trolig en mann man ville kjent igjen på gata.

Det gjorde imidlertid ikke en rekke thailandske turister i Paris.

Den tidligere guvernøren i California syklet en tur i den franske hovedstaden da han avbrøt turistenes fotograferingen foran Eiffeltårnet.

Det var først etter at turguiden ropte «Arnold» at de fattet hvem de hadde møtt.

Fikk medalje

Den ene turisten postet senere bildet på en thailandsk internettside, hvor han innrømmer at han til å begynne med mente at han som avbrøt var frekk.

Turistene skal angivelig ha begynt å skrike da de opfattet at det var selveste Arnold Schwarzenegger.

Saken fortsetter under bildet.

MEDALJE: Schwarznegger mottok medalje av den franke presidenten, Francois Hollande i Paris. Foto: NTB Scanpix
MEDALJE: Schwarznegger mottok medalje av den franke presidenten, Francois Hollande i Paris. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det kan imidlertid se ut til at stjerna koste seg minst like mye som turistene - til tross for at han ble fulgt rundt i byen av flere sikkerhetsvakter.

69-åringen tok selv et bilde foran det berømte tårnet, da uten turistene.

Schwarzenegger var i byen for å motta prisen «Chevalier de la Legion d'Honneur» eller æreslegion som den heter på norsk, av den franske presidenten, Francois Hollande (62). Prisen er den høyeste av ordner og medaljer det er mulig å motta i Frankrike.

Den verdensberømte stjerna viste sin takknemlighet ved å dele øyeblikket på sosiale medier. Han takket for medaljen og var tydelig stolt over at arbeidet hans ble satt pris på.

Svarte nettroll

I mars ble det arrangert Special Olympics, en internasjonal idrettsorganisasjon for personer med utviklingshemning, vinterleker i diverse østerrikske byer.

Den østerrikskfødte verdensstjerna var på plass under vinterlekene, og det skulle imidlertid vise seg at å slenge med leppa til Schwarzenegger i forbindelser med lekene, antakelig ikke var så lurt.

Stjerna har en følgerskare på hele 16 millioner på Facebook og det er ikke ukjent at det dukker opp grums i kommentarfeltet hos kjendisene.

«OL er laget for de beste toppidrettsutøverne i verden, slik at de kan konkurrere mot hverandre om å være best. Når man lager et tilsvarende arrangement for mongoer går man mot konseptets hensikt», kommenterte en.

69-åringen var ikke snau da han svarte på den negative kommentaren.

- Uansett hvor ondskapsfull og idiotisk denne kommentaren er, kommer jeg ikke til å slette den eller utestenge deg (ennå), fordi jeg vil lære deg et par ting, begynte 69-åringen.

- Akkurat nå har du to veier å gå. Jeg er sikker på at disse utøverne har en større hjerne enn deg, mer medfølelse, heltemot og ferdigheter (...) Enten kan du følge deres vei, lære av dem, utfordre deg selv og gi noe tilbake. Eller så kan du fortsette å være et ynkelig nettroll som ikke bidrar med noe til samfunnet, annet enn mobbing og utløp for din egen sjalusi. Jeg vet at du egentlig bare vil ha oppmerksomhet, så la meg understreke poenget mitt:

- Hvis du velger å fortsette og opptre på denne måten, vil ingen noensinne huske deg.

Ifølge Huffington Post er den opprinnelige slengbemerkningen, med Schwarzeneggers respons, seinere slettet fra video-innlegget. Hvem som serverte den spydige kommentaren, og hvorvidt vedkommende i det hele tatt har fått med seg filmstjernas svar, er foreløpig uvisst.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer