Dwayne «The Rock» Johnson:

Arrestert flere ganger, hater kallenavnet og henger med Aksel Hennie. Nå er han på skjermen igjen

Dwayne «The Rock» Johnson er aktuell med åttende runde av «Fast & Furious». 

STEINHARD: Dwayne «The Rock» Johnson er ikke bare en harding på filmlerettet. Muskelbunten startet sin karriere som proffwrestler og er arrestert flere ganger. Nå er han aktuell med den åttende delen av spenningsfilmserien «Fast & Furious». Foto: Taylor Jewell / NTB Scanpix
STEINHARD: Dwayne «The Rock» Johnson er ikke bare en harding på filmlerettet. Muskelbunten startet sin karriere som proffwrestler og er arrestert flere ganger. Nå er han aktuell med den åttende delen av spenningsfilmserien «Fast & Furious». Foto: Taylor Jewell / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I disse dager vises den åttende delen av spenningsfilmserien «Fast & Furious» på landets mange kinolerret. Actionfilmene er spekket til randen med raske biler og heftige skuddvekslinger, og har en stor fanskare verden over.

Fans har også skuespiller og tidligere proffbryter Dwayne Johnson (44), som har spilt i filmserien siden femte film i 2011. Han portretterer karakteren Luke Hobbs, og er kjent for sin veltrente kropp.

Før 44-åringen slo gjennom som skuespiller, hadde han en lang og suksessfull karriere som bryter bak seg. Det har imidlertid ikke alltid vært enkelt for mannen som populært bare kalles «The Rock».

Tøff oppvekst

Johnson vokste opp flere steder i verden. Han ble født i California, men skiftet mellom å bo på New Zealand og på Hawaii.

Stjerna kommer fra en familie med brytere, så det var ikke vanskelig for ham å ta valget om hva han skulle drive med resten av livet. Bestefaren hans var såpass kjent at han til og med spilte en muskuløs Bond-skurk i «You Only Live Twice» fra 1967.

Oppveksten gikk imidlertid ikke knirkefritt for seg for unge Johnson. Til Muscle and Fitness Magazine har han tidligere fortalt at han var del av en gjeng på Hawaii. Det sørget for at han ble arrestert rundt ni ganger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer