Artist (30) døde i trafikkulykke

Det lokale musikkmiljøet sørger etter at artisten Kylie Rae Harris (30) omkom i en trafikkulykke onsdag kveld. Dødsfallet fant sted akkurat i det karrieren hennes var i ferd med å ta av, ifølge en person i bransjen.

OMKOM: Artisten Kylie Rae Harris omkom i en trafikkulykke i New Mexico onsdag. Foto: Kylie Rae Harris / Facebook
OMKOM: Artisten Kylie Rae Harris omkom i en trafikkulykke i New Mexico onsdag. Foto: Kylie Rae Harris / Facebook Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den fremadstormende amerikanske countryartisten Kylie Rae Harris (30) var blant de omkomne etter et sammenstøt mellom tre biler i New Mexico onsdag kveld.

I tillegg omkom en 16 år gammel jente, mens en tredje person kom fra ulykken uten skader. Politiet i byen Taos har uttalt at de mistenker at alkoholpåvirkning kan ha spilt en rolle i ulykken, men ønsker ikke å kommentere hvem av de involverte de mistenker.

Bekreftet dødsfallet

Rae Harris' managementselskap bekrefter dødsfallet i en pressemelding som gjengis av CNN.

«Alle som kjente Kylie visste hvor mye hun elsket familien, og hvor mye hun elsket musikk», skriver utgiver Sarah Frost i pressemeldingen, og tilføyer:

«Den beste hyllesten til hennes unike entusiasme for begge er å spre så mye kjærlighet som dere kan i dag, og å lytte til musikk som inspirerer.»

Rae Harris var på vei fra Taos onsdag kveld for å rekke en opptreden på Big Barn Dance Misic Festival da ulykken inntraff. Onsdag kveld skrev hun sitt siste innlegg i sosiale medier.

Den totale avstanden er 46 miles, og jeg er 36 miles fra den nærmeste bensinstasjonen. Kjære jesus, vær så snill å ikke la meg bli strandet i New Mexico», skrev hun på Twitter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer