Luke Bell:

Artist (32) funnet død

Den amerikanske countrysangeren ble funnet død etter å ha vært meldt savnet.

DØD: Countrysanger Luke Bell er død. Foto: Facebook
DØD: Countrysanger Luke Bell er død. Foto: Facebook Vis mer
Publisert

Countrysanger Luke Bell ble funnet død i Arizona tidligere denne måneden. Han ble 32 år gammel. Det bekreftet myndighetene tirsdag denne uka, melder NBC News.

Det var fredag forrige uke at sangeren ble funnet i Tucson, etter å ha vært savnet siden 20. august. Deadline skriver at Bell slet med alvorlig bipolar lidelse.

Han ble funnet død ikke langt fra der han forsvant, noe som var fryktet da forsvinningen ble kjent.

ORDLØS: Skuespiller Alec Baldwin får vite at kollega og filmfotograf Halyna Hutchins har omkommet etter å ha blitt truffet av et skudd fra en rekvisittpistol avfyrt av Baldwin selv på filmsettet i filmen "Rust" i fjor høst. Video: Santa Fe Police Departement Vis mer

Dødsårsaken er foreløpig ikke kjent.

Like før forsvinningen hadde Bell, sammen med kompisen og samarbeidspartneren Matt Kinman reist til Arizona for å jobbe. Duoen har spilt sammen de siste seks åra.

- Vi kom ned hit til Arizona for å jobbe her nede og spille litt musikk, og han bare forsvant. Han satt bak i lastebilen. Jeg gikk inn for å finne noe å spise. Jeg kom ut, og han gikk ut av lastebilen og dro, forteller Kinman om forsvinningen.

Bell ga ut sin siste singel, «Jealous Guy», i 2021.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer