«Sex and the City»-Chris Noth:

Artist anklager Noth for overgrep

Chris Noth har vært i hardt vær etter anklager om seksuelle overgrep. Nå anklager en fjerde kvinne skuespilleren.

BENEKTER ANKLAGENE: Chris Noth benekter kvinnenes anklager om seksuelle overgrep. Foto: Joel C. Ryan / AP / NTB
BENEKTER ANKLAGENE: Chris Noth benekter kvinnenes anklager om seksuelle overgrep. Foto: Joel C. Ryan / AP / NTB Vis mer
Publisert

Fansen fikk et gjensyn med «Sex and the City»-stjernene etter 17 år. I desember kom nemlig oppfølgeren «And Just Like That ...», til stor glede for mange.

Men i tillegg til et gjensyn med Carrie fikk vi også se igjen ektemannen hennes, John James Preston, populært kalt Mr. Big. Han blir spilt av skuespiller Chris Noth (67), som har fått oppmerksomhet den siste tida, men ikke på grunn av serien.

Noth har tidligere blitt anklaget for seksuelle overgrep mot tre kvinner. Dette kom fram etter at kvinnene delte sine historier.

Selv har Noth avvist anklagene.

- Disse anklagene mot meg fra personer som jeg møtte for år, til og med ti år siden, er falske. Disse historiene kunne funnet sted for 30 år siden eller 30 dager siden, nei betyr alltid nei. Det er en grense jeg ikke har krysset. Møtene var med samtykke, fortalte Noth til The Hollywood Reporter.

- Ble raskt ukomfortabel

Anklagene har fått konsekvenser for Noth, som ble droppet av sitt eget agentbyrå A3 Artists Agency. Det får Deadline bekreftet. I tillegg har skuespilleren fått sparken fra serien «The Equalizer» som følge av anklagene.

Nå anklager en fjerde kvinne Noth. Sanger og låtskriver Lisa Gentile anklager skuespilleren for å ha forgrepet seg på henne i hennes egen leilighet etter et restaurantbesøk.

Noth har ennå ikke kommentert Gentiles anklager.

Det skriver Independent.

Ifølge Gentile skal overgrepet ha funnet sted i 2002.

TILBAKE: Talkshow-stjerna Ellen Degeneres er tilbake på skjermen etter en turbulent sommer, og starter sendingen med å forklare noen av anklagene som har blitt rettet mot henne. Video: Rød Løper / Viaplay Vis mer

Under en pressekonferanse med Gentiles advokat på torsdag hevdet hun at Noth var en bekjent hun ofte snakket om musikk og underholdningsbransjen med.

- Han begynte å kysse meg nesten med en gang, så lente han seg mot kjøkkenbenken og trakk meg inntil seg med makt. Jeg ble raskt ukomfortabel.

Hun hevder at hun skal ha bedt Noth om å slutte, uten hell.

- Vi berømmer dem for det

Noths «Sex and the City»-kolleger Sarah Jessica Parker (56), Cynthia Nixon (55) og Kristin Davis (56) har delt en felles uttalelse etter anklagene.

UTTALER SEG: Noths kolleger har kommet med en felles uttalelse etter anklagene. Fra venstre, Cynthia Nixon, Sarah Jessica Parker og Kristin Davis. Foto: Ethan Miller / AFP / NTB
UTTALER SEG: Noths kolleger har kommet med en felles uttalelse etter anklagene. Fra venstre, Cynthia Nixon, Sarah Jessica Parker og Kristin Davis. Foto: Ethan Miller / AFP / NTB Vis mer

- Vi støtter kvinnene som har stått fram og delt sine smertefulle opplevelser. Vi vet at det må være en veldig vanskelig ting å gjøre, og vi berømmer dem for det, skrev Parker på Instagram Stories, signert Parker, Nixon og Davis.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer