Artist Kim Larsen rammet av kreft

Avlyser planlagte konserter.

PROSTATAKREFT: Den danske artisten Kim Larsen (72) ble diagnostisert med kreft i desember. Han har allerede startet behandling. Foto: Linda Næsfeldt
PROSTATAKREFT: Den danske artisten Kim Larsen (72) ble diagnostisert med kreft i desember. Han har allerede startet behandling. Foto: Linda Næsfeldt Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den folkekjære danske artisten Kim Larsen (72) er rammet av kreft.

Det melder Ekstra Bladet.

I et innlegg på Facebook forklarer 72-åringen at han fikk konstatert kreft i prostata i desember. Han er allerede i gang med behandlingen, og har derfor ikke krefter til å opptre.

Avlysningene gjelder konserter i januar, februar og mars, opplyser bandet Kim Larsen & Kjukken, ifølge Jyllands-Posten.

- Jeg beklager mange ganger overfor både publikum og arrangører. Jeg er i ferd med å bli en gammel narr, og svært imot min vilje har jeg måttet innse at jeg behøver tid til å komme i spilleform igjen. Men jeg regner med å være klar til sommeren, sier Kim Larsen i en pressemelding.

Blir refundert

Larsen, som blant annet er kjent for låter som «This Is My Life», «Papirsklip» og «Midt om Natten», slo først igjennom sammen med gruppa Gasolin i 1971. I mange år har han spilt sammen med Kim Larsen & Kjukken, hvor de nå skulle på turne.

Ifølge Ekstra Bladet skulle artisten ha innledet turnéen 11. januar i Amager Bio i København, der de 24 første konsertene er utsolgt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer